Nonstop Rádio uvádza novú reláciu – Kvalitná Domáca!

Sprievodca slovenskou alternatívnou hudobnou scénou s TINOU! Vo filozofii NONSTOP Rádia je obsiahnutých niekoľko viet o tom, podporovať v prvom rade slovenskú scénu a toto sa nemusí týkať len hudobného charakteru.

V tomto prípade privítajte novú členku tímu NONSTOP rádia, ktorou je, ako už bolo spomenuté, TINA! Sme teda veľmi radi, že táto filozofia naberá na reálnych rozmeroch v podobe relácie, ktorá sa nesie pod názvom “KVALITNÁ DOMÁCA”.

Doteraz sme od rôznych umelcov a kapiel prevzali množstvo kvalitnej domácej hudby, ich tvorbu sme samozrejme zaradili do vysielania, no táto tvorba, ktorú ste nám zaslali zatiaľ nebola radená do akéhosi pevnejšieho bloku. Toto sa stáva minulosťou a naberá nový význam. Preto pripomíname umelcom, kapelám a vlastne aj všetkým poslucháčom, že v rádiu NONSTOP máte vždy dvere otvorené!

Relácia “KVALITNÁ DOMÁCA” uzrela svetlo sveta na NONSTOP Rádiu dňa 17. 3. 2014 a je vysielaná v premiére každý pondelok večer od 19:00 pred Haluzárňou, v repríze v stredu od 19:00 a doobeda od 8:00 v utorok a vo štvrtok.

nonstop-radio-kvalitna-domaca-banner

Zdroj: Nonstop rádio