Nonstop Rádio predstavuje aplikáciu z vlastnej diele pre Android!

Je všeobecne známe, že NONSTOP Rádiu je digitálny svet blízky a kráča s technológiami. Odpustiť si nemohlo ani vytvorenie svojej vlastnej aplikácie, ktorú je možné spustiť na zariadeniach, poháňanými populárnym operačným systémom Android.

Aplikácia používateľom umožní prednostne pohodlný posluch obľúbeného rádia, nech už sú kdekoľvek a to v najvyššej kvalite. Prioritu taktiež tvorí plocha, zaberajúca najväčší priestor aplikácie, na základe ktorej sa používatelia dozvedia o dôležitých novinkách a niečo o dianí v rádiu. Nesmú chýbať tlačidlá, ktoré vás presmerujú na domovskú alebo facebookovskú stránku rádia. Skrátka, aplikácia neobsahuje žiadne zbytočnosti ale len to, čo naozaj treba a je dôležité pre vaše pohodlie.

nonstop-radio-mobile-app

Okrem aplikácie, všetko čo potrebujete, je len pripojenie na internet a zariadenie s minimálne nasledovnými parametrami: ARMv7 processor with vector FPU, minimum 550MHz, OpenGL ES 2.0, H.264 and AAC HW decoders, Android™ 2.3 and above, 256MB of RAM. Aplikáciu stiahnete z tohto linku:

https://www.nonstopradio.sk/mobile_app/download/click.php?id=2

Zdroj: Nonstop Rádio