No One predstavili lyrics video k skladbe Možno

Konečne po siedmych rokoch vychádza na svetlo sveta pilotný MOŽNO k pripravovanému druhému albumu kapely No One. Kapela sa netají tým, že za ten čas vystriedali niekoľko štúdii, producentov a členov kapely, s ktorými sa spolupracovať jednoducho nedalo a hoci boli skladby už niekoľkokrát nahraté, nikdy ich pre nespokojnosť s výsledkom nevydali.

Pieseň Možno vznikla v roku 2017 a autorsky sa na nej opäť podieľala speváčka, gitaristka a zakladateľka kapely Michelle Sambora. Tentokrát sa rozhodli pre Volume Production a konečne to vyšlo. Podľa slóv autorky je najdôležitejšie nájsť štúdio a producenta, ktorý má podobný vkus a zmýšľanie ako kapela. ,,Už sme zneli vďaka našej mladíckej nerozvážnosti ako z 80tych rokov, potom sme sa skoro nechali zatiahnúť do RnB-Pop, z kade by sme za každých okolností vyleteli rýchlosťou svetla radšej aj cez zavreté okno a nakoniec prišiel Majo Krátky, ktorý „vyrastal“ na rovnakej hudbe a tým pádom keď sme počuli prvý nástrel presne sme vedeli, že sme našli konečne to pravé.“

Pôvodne mala táo skladba vyjsť už s oficiálnym videoklipom. Ten kapela točila a pokračuje v natáčaní na Sádku neďaleko Topoľčian, no vzhľadom na nepriaznivé počasie sa muselo natáčanie presunúť na jar a tak si natočili pár prirodzených záberov zo skúšobne, v novej zostave a vydali pieseň aspoň formou jednoduchého lyrics videa. NO ONE je rocková kapela, ktorá sa nebojí lietať v podžánroch. Vo svojom playliste majú piesne romantické poprockové, ale aj poriadne rockové, pop-punkové či dokonca rapovo-rockové skladby.

Podľa ich slóv to dáva koncertu tú správnu dynamiku a dokážu tým zaujať publikum v širšom vekovom spektre. Kapela oficiálne pochádza z Topoľčian, hoci sa v nej za jej pôsobenie vystriedali členovia z Trnavy, Vrábiel, Piešťan, Nových Zámkov, či dokonca zo Žarnovice a Šiah. Vznikli v roku 2015, kedy si speváčka Michelle Sambora a spevák Vlado Mruz po skončení predošlých projektov povedali, že by skúsili spraviť kapelu s dvoma hlasmi spolu. Za najväčší úspech považujú krst albumu No.01, kedy vypredali 500miestny kultúrny dom, následne vyhrali divácke hlasovanie v súťaži Famat, vydali pieseň Na chvíľu, ktorá sa stala ich najúspešnejšiou a zdieľanou na portáloch ako Expres alebo Topky.sk, nemôžu nespomenúť festivaly cez agentúru Topfest, na ktorých sa im hralo mimoriadne skvelo a jedným z posledných úspechov je založenie aktuálnej zostavy, kedy majú pocit, že sú v partii konečne tí správni ľudia, ktorí vedia držať ako tím! Navyše s príchodom nových členov kapela získala nového autora a zároveň gitaristu Juraja Urbana.

Na konte majú zatiaľ 1 album: 1. NO.01 (2017) Ktorý zaujal očividne aj väčšie slovenské mená, keďže sa „podarilo“ kapele Desmod si „POŽIČAŤ“ refrén piesne kapely No One- Nebezpečná Hra a spraviť z toho refrén ich piesne- Nevrav mi aký som.. Po vyhrážkach súdmi a právnikmi sa kapela stiahla, ale nezabudla a nikdy nezabudne!  Členovia: Michelle Sambora (gitara, spev) Vlado Mruz (spev) Juraj Urban (gitara) Peter Brloš (bassgitara) Adam Haver (bicie)

Zdroj: TS