NO NAME zvalcovali Bratislavu vypredaným akustickým koncertom!

Skupina NO NAME rozburácala koncertom do posledného miesta vypredaný Ateliér Babylon v Bratislave! Sedemnásobný Slávik bez hraníc dostal bratislavské publikum do varu akustickým prevedením hitov „Čím to je“, „Ty a tvoja sestra“, „Hľadám“, „Žily“ a množstvom ďalších.

Hudobná stálica potvrdila aj v metropole Slovenska veľký úspech NO NAME Acoustic Tour 2014 a vyslúžila si nadšené standing ovations. Pre obrovský záujem fanúšikov pridala kapela v novom roku ďalšie dva koncerty 23. januára v Bratislave a 7. marca v Košiciach.

NO NAME - foto Pali Hudak

Vynikajúca atmosféra, preplnené hľadisko, standing ovations a najväčšie hity v akustickom prevedení! Tak vyzeral koncert skupiny NO NAME v Ateliéri Babylon Bratislave. NO NAME odpálili hity „Na na na“, „Ďakujem, že si“, „Hľadám“ či „Lekná“. Fanúšikovia a  fanúšičky všetkých vekových kategórii si úžili neopakovateľnú atmosféru akustického koncertu v hlavnom meste Slovenska.

„Čo mesto, to iný koncert. Jasné, že isté veci zaberajú všade a stále silno, ale napríklad z dneška sa teším, lebo Bratislava je známa pre nás tým, že tu boli vždy najlepšie koncerty. Je tu uvedomelé publikum, ktoré počúva a komunikuje. Je cítiť, že sme v hlavnom meste, a že je to naakumulovaná ekonomická sila, ľudia, intelektuáli. Sme preto radi a tešíme sa z úspechu.“ Neskrýval nadšenie líder kapely Igor Timko.

NO NAME - foto Pali Hudak

Nadšené publikum spievalo naspamäť všetky skladby úspešnej česko-slovenskej kapely. Fanúšikovia sa zabávali pri hitoch v jedinečných aranžmánoch, ale aj na vtipných príhovoroch speváka NO NAME Igora Timka. Slovenská hudobná stálica potvrdila aj v metropole Slovenska úspech NO NAME Acoustic Tour 2014.

“Keďže hráme 15 hitov a päť megahitov od „Na na na“ cez „Žily“ a tak ďalej, dramaturgiu sme vystavali tak, aby sa človek vôbec nenudil. Plus je to umocnené mojimi „průpovídkami“, ľudia sa rehocú, kapela vybuchuje smiechom sama o sebe. Zvukár, ktorý nás zvučil už 1600-krát hovoril, že dnes som sa zabával, tak to je asi najviac. Milujem kontakt s ľuďmi. Máme fanúšikov, ktorí sú emocionálne plní, ktorí sa neboja povedať, že mám rád NO NAME, mám rád emóciu. O to sme sa snažili a máme to.“ Teší sa Igor Timko.

NO NAME - foto Pali Hudak

Burácajúci dav si vyžiadal aj niekoľko prídavkov a kapela na záver odmenila fanúšikov skladbami „Žily“, „Prvá“ a „Ty a tvoja sestra“. Košickí hudobníci z NO NAME, ktorí nedávno po siedmykrát zvíťazili v kategórii Slávik bez hraníc, pre obrovský úspech akustického turné pridali ďalšie koncerty. NO NAME Acoustic Tour tak pokračuje aj v novom roku a fanúšikovia si môžu vychutnať koncert v Bratislave – 23. januára 2015 a v Košiciach – 7. marca 2015. Po 21 koncertoch v rámci NO NAME Acoustic Tour 2014 si skupina zaslúžene užije Vianoce a zrelaxuje sa.

Vianoce strávime s rodinami a s priateľmi. Ja pôjdem s deťmi do Tatier k svokričke. Za rok 2014 sme odohrali 106 koncertov, takže treba si oddýchnuť. A navyše najbližšie roky nevyzerá, že to bude menej, takže sa tešíme.“ Plánuje Igor Timko.

NO NAME - foto Pali Hudak

Kapela NO NAME stíha popri akustickom turné v Českej aj Slovenskej republike nahrávať nové skladby a chystať album. Ochutnávku pripravovaného albumu predstaví skupina NO NAME slovenským aj českým  poslucháčom už začiatkom budúceho roka v podobe nového singlu.  Nenechajte si ujsť najväčšie hity skupiny NO NAME v akustickom prevedení, vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal https://www.ticketportal.sk/fulltext.aspx?search=no%20name

NO NAME Acoustic Tour 2014
21.12. Košice Spoločenský pavilón

NO NAME Acoustic Tour 2015
23.1. Bratislava Ateliér Babylon
7.3.  Košice Spoločenský pavilón

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Palli Hudák