NEWYORSKÝ PRODUCENT A DJ BLOCKHEAD VYSTOUPÍ V SRPNU VE FUTURU

Mezinárodně uznávaný newyorský producent a DJ Tony Simon známý také jako Blockhead vystoupí v Praze. Víc než dvacet let Blockhead tvoří pro něj typickou, emotivní, funky muziku. Sám je fanouškem široké škály zvuků, slabost má ale hlavně pro hip hop, chvíli se věnoval rapu, ale brzy si uvědomil, že jeho místo je spíš za mixážním pultem než za mikrofonem. A tak se z něj stal producent, beatmaker a DJ. Svůj set přiveze do Prahy 3. srpna. Vstupenky za 520 Kč pořídíte na webu Futura a GoOut.cz od pátku 5. května 2023 10:00: https://futurum.musicbar.cz/program/blockhead-us/.

Uznávaný newyorský DJ a producent Tony Simon aka Blockhead, dříve známý také jako Funky Omelet, se na hudební dráhu vydal už v devadesátých letech. Hledal a zkoušel v čem se realizovat a nakonec zakotvil za mixážním pultem. Krátká chvíle, kdy zkoušel být rapperem, ani nestojí za zmínku, jeho producentská kariéra ale rozhodně ano. Našel mezeru na trhu a platí za undergroundového beatmakera, kterému lidé volají, když chtějí něco opravdu speciálního. Spolupracoval s Aesop Rockem, Atmosphere, Mursem, Mikem Laddem nebo Illogicem. A seznam by mohl pokračovat.

Blockhead patří ke špičce instrumentálního hip hopu a ani po dvaceti letech nezpomaluje, naopak tvoří bez přestání, do svých beatů zapracovává nejrůznější hudební vlivy, nebojí se neobvyklých samplů, už vydané věci přetváří do instrumentální podoby a naživo za mixákem vyloženě kraluje. Tak ho ve Futuru nepropásněte.

Futurum Music Bar & Conference uvádějí
BLOCKHEAD / US
3. 8. 2023, doors 20:00
Futurum Music Bar, Praha
FB událost: https://www.facebook.com/events/2533084860188968
Ticket link: https://futurum.musicbar.cz/program/blockhead-us/

Zdroj: TS