Němečtí NEONLIGHT vás v pátek ve Stormu naladí na správnou vlnu .

Ještě se pravděpodobně řada z vás úplně nevzpamatovala z letošního Imagination Festivalu a už vám solíme další pekelné jméno, které se objeví v pátek 8. prosince v pražském klubu Storm. Ve spolupráci s Imagination Festivalem tak na české půdě přivítáme oblíbenou německou dvojici NEONLIGHT /Blackout Music/.

Toto ostřílené producentské duo dozajista uspokojí všechny fanoušky i náročné posluchače kvalitním drum and bass soundem. A to není všechno! Kromě Neonlight se za mixážním pultem objeví i oblíbenci české scény a to DJs Pixie, Dexide, Snookey, Neuro:Lab a Mellifera. Je třeba dodat ještě jiný důvod, proč v pátek vyrazit do ulic?

Neonlight, dva talentovaní producenti Tobias Jakubczyk & Jakob Thomser, patří v současnosti nepochybně mezi jedny z nejžádanějších dvojic zahraniční drum and bass scény. Jejich společná hudební cesta odstartovala v roce 2009, nicméně hudebně aktivní jsou oba dva pánové již daleko déle. Jejich epická skladba „Wave“ je vystřelila do většího povědomí a zajistila jim tak místo pod labelem Ammunition Recordings. V současnosti má tato dvojice na svém kontě poměrně slušnou fanouškovskou základnu, kromě toho si díky své jedinečné muzikalitě a originalitě zajistili spolupráci s řadou respektovaných labelů – Blackout Music, Bad Taste, Trust in Music či Viper. Energická směsice technicky přesných beatů, fantastické melodie, zlověstné basy a spolupráce s zahraničními labely je vynesla mezi uznávaná a respektovaná jména. Neonlight kromě své produkce, spolupracují s ostatními hudebními velikány a taky se svojí show cestují po celém světě.

 LINE UP 
NEONLIGHT (GER)
PIXIE
DEXIDE
SNOOKEY
NEURO:LAB
MELLIFERA

◥ START 21:00 | KONEC 06:00 ◤

VSTUPENKY:
► PŘEDPRODEJ
https://storm-club.cz/Neonlight_VSTUPENKY
► VSTUP NA MÍSTĚ / ENTRY AT THE DOORS: 
180 CZK <22:00> 200 CZK

FACEBOOK:
https://bit.ly/neonlight_event

Zdroj: TS