NEKOMPROMISNÉ ODPOČÍTAVANIE SPUSTENÉ! RED BULL GET ON TOP 2017 UŽ O PÁR DNÍ.

Posledných pár dni ostáva do začiatku pretekov, Red Bull Get on Top 2017. Už 15. a 16. septembra bude kopec neďaleko Žiliny, na rozhraní obcí Porúbka a Turie, hosťovať nekompromisné vertikálne duely, v ktorých sa predstaví 200 jazdcov.

Tých najlepších jazdcov! Mená ako Štefan Svitko, Thomas Hostinský, Miroslav Ševela, David Cyprián či Patrik Markvart už svietia na štartovej listine. Online registrácia je však ešte stále otvorená, takže konkurencia môže v týchto dňoch iba zosilnieť!

Kto sa do Porúbky chystá povzbudzovať a fandiť, neoľutuje. Okrem veľkých mien a ešte väčších víťazstiev čaká na každého v lokalite aj hudobné a filmové vyžitie. Sobota je deň s veľkým D, ale už v piatok budú prebiehať skúšobné jazdy a pripravené je aj kino. A to priamo pod kopcom a pod hviezdami. Premietať sa bude film Ride United, ktorý je o láske k motorkám a pretekaniu. Príďte si pozrieť, kde najradšej jazdia hviezdy ako Antonio Cairoli, Toby Price, Jolene Van Vugt alebo Kiara Fontanesi.

V sobotu to nebudú iba motory, ktoré vám budú priasť do uší počas ostrých duelov. Karosa z roku 1977, ktorá sa prerobila na pojazdnú hudobnú česko-slovenskú legendu bude parkovať v Porúbke aj tento rok. Na svojej streche prinesie prevažne rockový náklad: slovenské kapely The Paranoid a Got Blue Balls, doplnia ich DJ Ludko Snowak, DJ Spin a DJ Laci Strike. Red Bull Tour Bus sa postará o hudbu a after párty až do polnoci!

Minulý rok to bolo veľké! Vidíme sa v Porúbke už o pár dní!

Registráciu, praktické informácie a zaujímavosti zo sveta motoriek nájdete na webe redbull.sk/getontop.

Zdroj: Red Bull