3, 2, 1, ŠTART! RED BULL GET ON TOP 2017 UŽ ZAJTRA!

Pár posledných úprav v areáli, doladenie trate a Red Bull Get on Top 2017 sa môže oficiálne odpáliť!

Deň prvý – piatok – začne registráciou, pokračuje voľnými tréningami, súťažou s elektrobicyklami a večer uzavrie Red Bull TV Cinema. Sobotný program je nabitý o niečo viac a okrem nekompromisných duelov či zábavy s Red Bull Tour Busom, pribudli v programe aj ďalšie dve lahôdky pre divákov.

V Porúbke sa v sobotu predstaví český bike trialista Petr Kraus, trojnásobný majster sveta a päťnásobný majster ČR v tejto disciplíne. Petr je známy svojimi extrémnymi kúskami, akým bola napríklad jazda na hrane mrakodrapu v Brazílii, či zdolanie schodov Žižkovskej veže v rekordnom čase. Divákom ukáže tie najlepšie triky vo svojej šou o 12.45 hod. Viac akcie predvedie v originálnej exhibícii aj profesionálny motocyklový kaskadér Adam „Special“ Peschel. O 15.30 sa začne jeho šou na špeciálne upravenej motorke Kawasaki, s ktorou cestuje po celom svete.

REGISTRÁCIA JAZDCOV AJ NA MIESTE

Online registrácia jazdcov na webe je už síce uzavretá, no ešte stále ostávajú voľné miesta do naplnenia kapacity. Registrovať sa bude dať aj priamo v lokalite. V piatok od 11.00 do 17.00 hod., až kým sa počet pretekárov neuzavrie na čísle 200. Na štartovú listinu postupne pribúdajú samé zaujímavé mená. Red Bull Get on Top si nenechá ujsť ani známa dvojka z minulého roka, Karin Hostinská a Katarína Juríčková.

Kde parkovať, ako sa do lokality dostať a ako nič podstatné nezmeškať? Všetko, čo potrebujete vedieť, nájdete na odkaze redbull.sk/getontop-info2017.

Aktuálne novinky a fotky sú pravidelne dopĺňané aj na Facebook.
Ďalšie praktické informácie a víkendový live blog hľadajte na webe redbull.sk/getontop .

Zdroj: TS