něco něco představí nového bubeníka v Café V lese

Podzimní koncertní sezónu odstartují 2. září v Café V lese v Praze něco něco s novým bubeníkem Petrem Hop Odstrčilem (Bratři Orffové, Ille). O afterparty se postará svým elektronicko-dance-punkovým DJ setem Tomáš Tkáč.

„Koncerty, které si sami pořádáme, pro nás mají speciální atmosféru a večer má pak trošku spiklenecké kouzlo. Datum má pro nás i skrytý jeden význam. Minulý rok touto dobou jsme se přestěhovali do Vršovic, které jsme si oblíbili a je nám tu dobře. Bydlíme náhodou za rohem od Café V lese, takže nad lokací jsme dlouho dumat nemuseli,“ říkají něco něco.

Dvojici něco něco tvoří Alžběta Trusinová a Tomáš Tkáč, kteří jsou mimo jiné zakladateli labelu Divnosti. Za své vydavatelské aktivity získali cenu Vinyla 2020. Loni vydali druhé řadové album Útržky, jenž bylo nominováno na ceny Vinyla i Apollo. Deska letos dostala svou fyzickou podobu na CD, fanoušci se brzy mohou těšit také na vinyl.

Na kapelu čeká v rámci festivalové sezóny ještě vystoupení na trutnovském Artu Kus, Letní Etně v Lhoticích a GlorietFestu v Poděbradech, 8. října se chystají společně s post-hudbou do Paláce Akropolis.

Youtube něco něco: youtu.be/wRjiWoKe11Q
FB událost: facebook.com/events/423182872934523
facebook.com/neconecokapela
neconeco.online

Zdroj: TS