Ne-konferencia BarCamp 2018 – Pre každého, kto sa chce učiť a zdielať svoje know-how.

BarCamp 2018 je medzinárodná sieť neformálnych konferencií a workshopov s dlhodobou tradíciou, ktorý sa po ročnej pauze vracia do Bratislavy.

Konferencia sa bude konať 21.4.2018 v KC Dunaj na Nedbalovej 3 v Bratislave a určite by si sa mal prísť pozrieť, pretože ťa okrem zaujímavých prednášok od profesionálov a rôznych workshopov čaká množstvo zábavy a to všetko úplne zadarmo.

Príď sa inšpirovať zaujímavými ľuďmi a vypočuť si ich know how. Získaš tu množstvo nových kontaktov a prídeš na nové myšlienky. Vypočuj si skvelú hudbu, vypi pár drinkov a bav sa s nami.

Tento rok budú opäť dve miestnosti s určite skvelými prednáškami, ktoré sa budú venovať marketingu, podnikaniu, sociálnym sieťam, grafickému dizajnu, osobnému rozvoju, brandingu a e-commerce, riešiť sa bude webdizajn, tvorba webov a aplikácií, copywriting, ďalej aj stravovanie a témy na zdravý životný štýl.

Organizátorom podujatia je digitálna agentúra vibration s.r.o. a našim hlavným partnerom podujatia je platforma pre eshopy sellio.

BarCamp 2018 hľadá rečníkov!

Vyznáš sa vo svojej téme a chceš vymieňať svoje vedomosti a skúsenosti s ostatnými? Prihlás sa ako rečník na BarCamp Bratislava 2018 a otvor diskusiu na zaujímavú tému. Prihlasovanie rečníkov sme predĺžili až do 15.3.2018

Neustále pre vás pripravujeme novinky, takže nás sledujte na našom Facebooku BarCamp Bratislava, na ktorom sa dozviete všetky potrebné informácie.

Zdroj: TS