Áno, presne tak. BarCamp vďaka podpore organizátora digitálnej agentúry vibration bude aj ten rok zadarmo pre všetkých. TohtoročnýBarCamp 2019 je za nami.

Digitálna agentúra Vibration tentoraz v spolupráci s digitálnou agentúrou Basta Digital organizovali v poradí už 5. ročník (ne)konferencie Barcamp Bratislava.

Tak, ako minulý rok, aj tentokrát sa BarCamp 2019 konal v obľúbenom bratislavskom podniku KC Dunaj. Aj keď nám chladné počasie veľmi neprialo, na BarCamp prišlo stále dosť zvedavcov, ktorí mali záujem o tohtoročnú tému work-life balance.

BarCamp

Tento rok sa na BarCampe predstavilo veľa inšpiratívnych a úspešných speakrov, ktorí hovorili o svojom živote, prezradili nám ako zvládajú work-life balance a predstavili aj pár  “toolov”, tipov či trikov, vďaka ktorým šetria čas a sú viac produktívni.

BarCamp

Keďže sa tento ročník točil okolo jednej témy, organizátori si pre všetkých rečníkov pripravili pár otázok týkajúcich sa ich bežnej každodennej rutiny, na ktoré odpovedali v úvode svojej prezentácie. S témou work-life balance sa každý rečník popasoval po svojom. Od Michala Fehéra sme sa dozvedeli, ako veľmi je spánok dôležitý pri dosahovaní (nielen) pracovných cieľov, Júlia Micháleková nám vysvetlila, že nič ako work-life balance neexistuje a Juraj Sasko dal pár tipov na to, ako správnymi pohybmi uvoľniť stres.

BarCamp

Tak ako každý rok, aj tentokrát budú všetky prednášky dostupné formou videí na oficiálnej stránke Barcampu.

Zdroj: BarCamp