NÁVRAT REFRÉNOVÉHO KRÁĽA ELPEHO PODPORIL AJ KALI V SPOLOČNOM KLIPE „PRÍBEH“!

Po dosť dlhšej pauze sa na scénu vracia nekorunovaný refrénový kráľ našej slovenskej muziky – Elpe. Jeho hlas je poznať nielen z mnohých spoluprác domáceho rapu, ale takisto zo sólovej tvorby, ku ktorej sa po toľkom čase konečne vracia. Na jeho novom tracku „PRÍBEH“ mu zahosťoval Kali.

Tentokrát však ide už o spoluprácu, kde sa v podobe hosťa predstavil sám Kali!  Mix a master tejto ich vôbec prvej spoločnej skladby robil G-Bod, pričom po vizuálnej stránke si túto vec vzal na starosť režisér Dušan Krajčovič, ktorý s Kalim spolupracuje pomerne často. Song rozpráva príbeh Elpeho hudobnej cesty a láske k rodine, čo v songu spája oboch interpretov.

„Navonok sa môžeme tváriť, že všetko nám vychádza a okolie vidí iba úspechy, a to, ako sa smejeme. Avšak pravdou je, že nikto vtedy nevidí, čo všetko máme za sebou, alebo čo ešte stále v daný moment prebieha na pozadí. Práve aj preto tento klip je poskladaný z backstageového prostredia, ktoré má stvárniť práve tento pohľad za oponu,“ povedal Elpe ku klipu.

Singel je z pripravovaného EP, ktoré by mohlo teoreticky vyjsť už na jeseň. Žiadny presný dátum zatiaľ stanovený nebol, avšak pokiaľ chceš stále vedieť o aktuálnom dianí ohľadom Elpeho muziky, určite nás pre ďalšie info sleduj aj naďalej.

https://www.instagram.com/elpexxl/
https://www.instagram.com/dezertkalimusic/

 Zdroj: PR/BRAND MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ/RUKA HORE
Foto: YouTube