Natália Hulejová debutuje s hlbokou výpovednou skladbou „boľavé“!

Meno Natália Hulejová sa do našich uší prvýkrát dostalo na vydarenom songu so Sameyom, ktorý niesol názov „Breeze“. Na sociálnej sieti tik tok tento song priam vybuchol a niet sa čomu diviť, Natália priniesla silný refrén, ktorý skladbu vytiahol za necelý rok na takmer 3 milióny vzhliadnutí . Tentokrát prináša svoj debut vo výpovednej skladbe „Boľavé“.

„… mám v hlave taký stav…“ spieva Natália Hulejová na refréne skladby „breeze“ zo Sameyovho albumu s názvom „Anarchia“.  A teda prečo práve debutuje so skladbou, ktorá nesie ťažký a osobný odkaz? Prečo „boľavé“?

„Nie je to o rozchode ani o zlomenom srdci tak ako ho poznáme. Bohužiaľ som aj ja spoznala tému domáce násilie a musela som to dať nejak von, som jedna z vás a aj táto pieseň je pre mňa najväčším liekom. Je odkazom pre ženy( aj mužov). Hovorí o našej sile zároveň naivite a schopnosti zosilnieť. Touto piesňou uzatváram to peklo a idem sa tešiť“, hovorí Natália.

Emotívna skladba dostala vizuál od jedného z najuznávanejších československých režisérov hudobných klipov. Ján Strach v spolupráci s Yakshom dostatočne precítili kinematograficky tému, ktorú im Natália zadala a preto celkovo skladba vyznie síce pochmúrnejšie, no s prepojením so speváčkiným textom nesie celkovo tento sólo projekt veľký odkaz tým, ktorých sa téma domáceho násilia týka. Je to boľavé…a netreba ostať ticho…

„Boľavé“ – https://www.youtube.com/watch?v=COlBQj5G2jE
Instagram:  https://www.instagram.com/nataliahulejova/ 

Ruka Hore už vyše deväť rokov vytvára platformu pre všetkých interpretov, ktorí svoju hudbu prinášajú svojim fanúšikom na kvalitnom nosiči. Okrem pravidelného suportu pre umelcov im zastrešuje aj vlastný merch a digitálne streamovacie služby.

https://www.instagram.com/rukahore/
https://shop.rukahore.sk/  

Zdroj: PR/BRAND MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ/RUKA HORE
Foto cover: Adam Tarana