Narodeninový koncert Maduaru si pozrelo viac ako 12 000 ľudí!!!.

Skupina Maduar pri príležitosti 35. výročia svojho vzniku odvysielala 30.6.2021 o 20:00 na Facebooku kapely svoj narodeninový online koncert pre českých a slovenských fanúšikov s názvom „MADUAR 35 – The Ultimate Concert„.

V sprievode live bandu (v zložení Ladislav Znám, Peter Klema, Jani Bodor, Attila Farkas) a špeciálneho hosťa Ivanny Bagovej (Víťazky Hlasu CZ/SK) bratia Matyinkovci na 2 a pol hodinovom koncerte odprezentovali kompletný prierez svojej tvorby – od úplnych začiatkov, cez najväčšie hity ako Hafanana, Do it, či Anjel, až po aktuálny singel Cesta.

Prostredníctvom na mieru šitej videoprojekcie Maduar pripomenul svojim fanúšikom úspechy skupiny nielen v Čechách a na Slovensku, ale aj v Maďarsku a vo svete. Na LED stene sa objavili aj originálne klipy a tiež aj ex-členovia skupiny – Barbara Haščáková, Anna-Katarína Schatzl, Ladislav Dulovič aErik Aresta. Diváci koncertu tak mohli nostalgicky zažiť atmosféru 90. rokov, kombinovanú s koncertným zážitkom a záverečným, slávnostným prípitkom s členmi skupiny. Koncert prevzalo viacero českých a slovenských médií vďaka čomu ho za večer videlo viac ako 12 000 ľudí! Členovia skupiny si to mimoriadne vážia.

Koncert je súčasťou osláv 35. výročia kapely pre ktoré Maduar pripravil viacero aktivít. Jednou z nich je nový singel a videoklip Cesta, ktorý mal premiéru 26.5.2021 a za prvý mesiac od zverejnenie dosiahol 50 000 videní na YouTube skupiny. V denných štatistikách je dokonca aktuálne druhým najsledovanejším videom, hneď po Hafanane a pred Do it.

A v deň svojich narodenín – 1.8.2021 –  vydá kapela unikátne USB v darčekovom balení, ktoré bude pod názvom „MADUAR 35 – The Ultimate Collection“ obsahovať všetky doteraz vydané albumy, single a videoklipy kapely doplnené o 2 koncertné záznamy a 1  video dokument. Priaznivci Maduaru, ako aj 90. rokov, sa tak majú na čo tešiť.

Zdroj: TS