NaMikrofon 20.3. v Bratislave!

Po niekoľkých mesiacoch sa na miesto činu do Pisztoryho paláca vráti originálna brnianska stand-up comedy show NaMikrofon. „Neradi nechávame rozrobenú prácu,“ odkazuje headliner formácie Pavel Tomeš. Spolu so Zbyňkom Vičarom a Jánom Grolichom sa opäť predstavia s výstupmi, ktoré spoľahlivo rozsekajú každé publikum. To bratislavské už 20. marca.

Majú za sebou desať rokov tvrdej práce na českých a moravských stand-upových pódiách. Z potu, krvi a sĺz sa v nemilosrdných sálach zrodila ostrieľaná formácia komikov. Prepracovala sa až na televízne obrazovky do relácií Na Stojáka a Comedy Club. Rezidentný súbor brnianskeho klubu Metro má jedinú úlohu – dohnať vás k slzám. Smiechu.

Vystupujúci majú k dispozícii iba jedinú zbraň a tou je mikrofón. Na mušku si berú čokoľvek a kohokoľvek, zakaždým však mieria priamo na vašu bránicu. S tou najúčinnejšou muníciou prekročia v utorok 20. apríla rieku Moravu a pokúsia sa zopakovať svoj úspech z prvého súboja s náročným bratislavským publikom. Okrem Pavla Tomeša a Zbyňka Vičara sa predstaví aj príležitostný veštec, mediálny expert na server Mimibazar a drsný raper Jan Grolich.

Účinkujúci

Pavel Tomeš

Pravidelne vystupoval v legendárnej relácii Na stojáka (HBO, ČT), aktuálne pokračuje v Comedy Clube (TV Prima). Už niekoľko rokov úplne otvorene hovorí o svojich problémoch, ale zisťuje, že ľudia sa tomu celý čas len smejú.

Zbyněk Vičar

Môžete ho vidieť v show NaMikrofon, Na stojáka aj v Comedy Clube (TV Prima). Zaoberá sa aktuálnymi otázkami časopriestoru, akými sú zákonitosti radov v supermarkete alebo časová dilatácia pri cestovaní vlakom na Slovensko.

Honza Grolich

Rád ťahá krajších divákov na pódium, a potom si z nich nepekne uťahuje. Jeho vytiahol Stream.cz, aby im rapoval správy. Bol to dobrý ťah, a preto sem-tam rapuje aj NaMikrofon. Tvrdí o sebe, že je príťažlivý. Je to jednoducho „vejtaha“.

20. marca 2018 od 19:00, Pisztoryho palác, Štefánikova 25. Vstupné 7 €.

Zdroj: TS