Dylan Moran se po 7 letech vrací do Prahy s novou show We Got This

Dylan Moran, “Oscar Wilde komedie”, se vrací do Prahy se svojí novou show. Čeští diváci ho dobře znají hlavně z kultovního seriálu Black Books.

Představení se uskuteční 4. dubna 2023 v Kongresovém centru v Praze. We Got This slibuje bláznivou jízdu napříč naší každodenní realitou – se všemi šílenostmi i frustracemi, které moderní život přináší. Vysoké hodnocení aktuální show světoznámému komikovi udělili třeba The Guardian, The Independent nebo The Telegraph.

Dylan Moran do Česka zavítá po více než sedmi letech. Jeho dvě představení z listopadu 2015 byla vyprodána za několik málo dní, to stejné platilo také o třetím přidaném termínu.

Komik, herec a scénarista Dylan Moran (51) je původem z Irska. Je držitelem cen BAFTA a Perrier Award a pravidelným účastníkem mezinárodních festivalů komedie po celém světe. Jako herec účinkoval třeba ve snímcích Nothing Hill, Calvary nebo aktuálně třeba v seriálu The Witcher: Blood Origin. Divákům v Česku přirostl k srdci jako představiitel hlavní postavy, svérázného knihkupce Bernarda Blacka ze seriálu Black Books (ČSFD: 89%, 13. nejoblíbenější seriál), ke kterému napsal i scénář.

Další informace:

  • Doporučená věková přístupnost je od 15. let.
  • Představení probíhá jenom v anglickém jazyce, bež překladu nebo titulků.
  • Cena lístků: 890 Kč až 1590 Kč
  • Pořadatel: Radiant Promotions a Mick Perrin
  • Odkaz na nákup lístků

The Independent ★★★★
“He’s punch-drunk, pissed off, and sick of it all, but determined to at least wring as much black humor out of proceedings”

The Telegraph ★★★★
“Trumping Shakespeare, he reduces life to four ages: “Child, failure, old and dead”. Faced with one-liners as killing as that the world suddenly seems a better place.

The Guardian ★★★★
“His comedy takes on an existential dimension, as tubby, nicotine-starved, emasculated Moran comes to represent the struggles we all wage for meaning and connection”

 

Zdroj: TS