Najviac singlov v rádiách mal Miro Jaroš!

Miro Jaroš má za sebou úspešný rok. Z jeho posledného albumu “Tráva musí rásť” sa v rádiách hrali v roku 2011 až štyri single. Začiatkom roku sa “Čierny dážď” stal najhranejšou slovenskou skladbou a na prvej pozícií sa udržal dva týždne. K singlu Miro nakrútil aj videoklip, ktorým pomohol vyzbierať peniaze pre rodinu Orlovských, ktorú povodne pripravili o strechu nad hlavou.

Ďalšie single z albumu sa tiež výborne umiestnili v hranostiach : pieseň “Kým máme seba” skončila ako štvrtá najhranejšia a “Nechce sa mi tancovať “ ako siedma.

V septembri Jaroš vydal duet s Dominikou Mirgovou – “Na pokraji síl”. Hosťoval na koncerte izraelského hudobníka Idana Raichela a nakrútil ďalší videoklip. Ten si za prvé dva dni pozrelo viac ako 50 000 ľudí. Pieseň sa krátko po uvedení dostala na popredné miesta v hranostiach a koncom roka skončila ako siedma najhranejšia slovenská pieseň.

Album “Tráva musí rásť” vyšiel v októbri 2010 a vyšlo z neho 7 singlov, pričom sa každý z nich dostal do prvej desiatky najhranejších slovenských piesní.

Zdroj: EMI Slovak Republic
Publikoval: Redakcia GREGI.NET