Najväčšie letné žúry, ktoré milujete – Fun rádio Dohoda – aj tento rok na štyroch miestach.

Už po siedmykrát prináša Fun rádio priaznivcom skvelej hudby a zábavy obľúbenú sériu štyroch najväčších letných žúrov Fun rádio Dohoda. Aj toto leto sa môžu festivaloví fanúšikovia tešiť na bohatú nádielku „funtastickej“ hudby postupne v Žiline, Bojniciach, Malackách a v Poprade.

Na pódiu Fun rádio Dohody sa už tradične predstavia vynikajúci slovenskí hudobníci a speváci na čele so žijúcou legendou Richardom Müllerom či festivalovými stálicamiskupinami HEX a Polemic, ktoré sú bezpochyby neodmysliteľnou súčasťou leta. Medzi headlinermi nesmie chýbať ani Majk Spirit, ktorý len pred nedávnom vydal hneď dva nové albumy po sebe. Že sa je na čo tešiť, sľubujú aj potvrdené vystúpenia hudobnej formácie AMO a „šaľenej“ skupiny z Prešova Heľenine oči. No a zastúpenie bude mať aj nežnejšie pohlavie v podaní speváčok Kataríny Knechtovej a Zuzany Smatanovej. 

Premiérovo si stage Fun rádio Dohody príde vyskúšať čerstvý držiteľ ocenenia OTO v kategórii spevák – Adam Ďurica. Tohtoročný line-up,  taktiež po prvýkrát, osviežia kapely Lavagance, Smola a Hrušky, The Paranoid a po dvoch rokoch sa na najväčší letný žúr vráti aj skupina Peter Bič Project. Ako už býva zvykom, začiatok každej Dohody bude patriť lokálnym talentovaným kapelám. Tento rok sa na pódiu predstavia kapely Fishing Strip, Ranná nevoľnosť, Bod omylu, Pandora a skupina Yellowee.

Po koncertoch bude už štandardne nasledovať open-air tanečná párty pod taktovkou dvorného didžeja Fun rádia DJa Carla. Atraktívnym hudobným programom budú návštevníkov sprevádzať známi a obľúbení moderátori Fun rádia.

Aktuálny zoznam a poradie účinkujúcich v jednotlivých mestách spolu s ďalšími informáciami o podujatí nájdete na www.funradio.sk/dohoda alebo na Facebooku.

„Tešíme sa za našimi poslucháčmi na nové miesto – tento rok im hudbu, ktorú milujú, prinesieme do Žiliny,“ uviedli organizátori podujatia.

Lokality a termíny Fun rádio Dohody 2015:
Žilina, pri športovej hale Bôrik, sobota 4. júl 2015
Bojnice, Plážové kúpalisko, sobota 25. júl 2015
Malacky, Zámocký park, sobota 8. august 2015
Poprad, pri AquaCity, sobota 22. august 2015

Fun rádio Dohoda sa začína vždy o 14:00 hod, areál sa otvára už o 12:00 hodine.

Vstupenky na všetky štyri najväčšie žúry tohto leta Fun rádio Dohoda je možné kúpiť v sieti Ticketportal od 1. júna 2015 v predpredaji za zvýhodnenú cenu. Viac na www.ticketportal.sk.

Fun rádio Dohoda vychádza v ústrety aj mladým rodinám – deti s výškou do 130 cm majú vstup zdarma.

FRD 2015

Zdroj: Fun rádio