Najväčšie hity Queen v podaní Fragile a rockovej kapely už 20. augusta v Kursalone

Trenčianske Teplice, 17. júla 2020. Najznámejšia slovenská vokálna skupina Fragile prichádza do Kursalonu v Trenčianskych Tepliciach. Pre návštevníkov si pripravila svoj úspešný projekt Queen, s ktorým spolu s rockovou kapelou vystúpia po prvýkrát od novembra predchádzajúceho roka.

Fragile v Kursalone už 20. augusta v netradičných aranžmánoch predstaví nesmrteľné hity dnes už legendárnej kapely Queen. Návštevníci sa môžu tešiť na Bohemian Rhapsody, The Show Must Go On, We Will Rock You, Bicycle Race a mnohé ďalšie. Vokálnu skupinu Fragile doplní zvuk rockovej kapely v zostave známych umelcov ako Martin Valihora, Juraj Gregorík, Juraj Zaujec, Michal Bugala, Eugen Vizváry a Roland Kaník.

Projekt „Fragile Queen“ vznikol vďaka spolupráci s festivalom Viva Musica! S myšlienkou prišiel Matej Drlička, riaditeľ festivalu, inšpirovaný úspechom s a cappellovou verziou skladby Bohemian Rhapsody. „Fragile Queen“ si budú môcť návštevníci Kursalonu vypočuť po prvýkrát od novembra minulého roka, kedy naposledy vystupovali s týmto projektom.

Fragile Queen je prvým podujatím po rekonštrukcii a znovuotvorení reštaurácie Kursalon. Pred koncertom si tak môžete vychutnať večeru na terase s výhľadom priamo do parku, s ktorým jedlo, kávička a dezert či pohár vína chutí ešte lepšie.

Fragile je slovenská vokálna skupina zložená z výrazných speváckych osobností, ktoré bez použitia hudobných nástrojov, teda a cappella, interpretujú známe svetové hity. FRAGILE tvoria : Braňo Kostka, Soňa Norisová, Jana Golis, Helena Krajčiová, Svetlana Rymarenko, Slavo Košecký, Martin Madej a Jožo Hečko. Alternujúcimi členmi skupiny sú: Peter Lacho, Martin Klempár, Daniela Tomešová, Karolína Majerníková a Anabella Mollová.

Vstupenky na koncert je možné zakúpiť v sieti ticketportal.sk.
www.kursalonteplice.sk

Zdroj: TS