Naj-oceňovanejší český dj v Subclube!

Sobota 15.9. bude v Subclube opäť patriť drum and bassu pod hlavičkou dnb.sk. Tento krát sme si pozvali najlepšieho českého dja podľa ankety Czech Drum and bass Awards za roky 2007, 2008, 2009 a 2010.

Pixie – víťaz ankety o najlepšieho českého DJa štyri roky po sebe, si rešpekt publika i ostatných djs zaslúžil rýchlym a presným mixom, energickým kombinovaním štýlov a originálnych djských nápadov. Medzi piliere jeho setov patria jump-up a techstep, ktoré veľmi rád prekladá ragga-junglovými trackmi. Perfektná komunikácia s publikom je u dja takého kalibru samozrejmosťou. V subclube zahrá z troch deckov!

Aj v septembri line-up spestria talentovaní nováčikovia. Tentokrát to bude DJ-ská dvojica The Decks z Bánoviec nad Bebravou. Rozmanitý mix zlomených štýlov predvedie dj Swatch a o veľké finále sa postarajú, ako už býva zvykom, rezidenti MatisHuspi.

Sobota 15.9.Subclube s najlepším českým djom na troch deckoch s nemenej kvalitným supportom v podaní 5 domácich djov bude za 4 eurá až do polnoci. Potom o jedno euro viac. Samozrejmosťou sú akciové drinky na bare a nový dvoj-farebný laser.

Info o akcii a súťaže o voľné vstupy aj na www.dnb.sk alebo Facebookovej stránke akcie!

Zdroj: Silwer