Nahliadnite do zákulisia života interpretov Illuminate Production prostredníctvom nového vizuálu ku skladbe Palmový raj.

Ako býva zvykom, Illuminate Production vydáva každý 23.deň v mesiaci nový videoklip jednému z interpretov, ktorých zastupujú. Tento mesiac si pripravili sviežu novinku Palmový raj  v podaní všetkých troch interpretov. Reč je o Puertovi, Yaelovi ( Matúš Kolárovský) a Erike Rein.

Skladba vznikla v decembri minulého roka a bude súčasťou Puertovho pripravovaného EP-čka Expanzia. Textová zložka skladby, ktorú napísal Puerto je vyjadrením kolobehu života interpreta, zážitkov a skúseností, s ktorými sa stretávajú každý deň.

„Hudba je pre mňa ako palma na duši a skladba Palmový raj je pre mňa celý ten proces výroby hudby a ľudí, ktorí sa na jej výrobe podieľajú“  – dodáva Puerto.

Materiál použitý vo videoklipe sa zbieral niekoľko mesiacov na rôznych lokáciách pri niekoľkých produkciách, akciách a výletoch, ale aj pri každodennom živote interpretov. Vo vizuále môžeme vidieť nielen všetkých interpretov v netradičných záberoch a prirodzených situáciách, ale aj samotných členov tímu s ich blízkymi. Videoklip je obohatený o autentické zábery z kamier telefónov jednotlivých interpretov a ľudí z Illuminate Production, ich spoločných zážitkov a ciest.

O videoklip sa postarali Martin Miko, Patrik Molnosi a Richard Wagner.

Zdroj: TS