ALYA ZAŽIARILA V HUDOBNEJ NOVINKE SUPERNOVA

Mladá a talentovaná interpretka ALYA, ktorá už približne rok pôsobí pod ILLUMINATE priniesla do hudobného sveta nejednu vydarenú skladbu. Jej najnovším počinom je hyperpopový singel, ktorý nesie názov SUPERNOVA.

 Z predchádzajúcej tvorby určite stojí za zmienku jej pilotná skladba „Máš Ma“, skladba SORRY,   alebo   nedávno   vydaná zaujímavá spolupráca s raperom Majselfom, ktorá nesie názov „Mesto“

Novinka SUPERNOVA vychádza spolu aj s videoklipom, ako býva zvykom pri interpretoch ILLUMINATE. Vizuálne spracovanie aj lyrická zložka skladby charakterizujú ľudskú rozmanitosť a jedinečnosť prostredníctvom snov a túžob, ktoré si každý z nás v sebe nesie. Interpretka ALYA prezradila, že pri tvorbe bola inšpirovaná skúsenosťami a zážitkami z detstva. Pod hudobnú tvorbu sa podpísal producent Matej „Maxo“ Mikloš.

„Som presvedčená o tom, že v odlišnosti a rozmanitosti sa skrýva sila. Individuálna, rovnako ako aj kolektívna. No nie vždy som žila v tomto presvedčení. Ako malé dievča som sa snažila byť kýmkoľvek, len nie sama sebou. No verím, že ako Alya stále dokážem splniť môjmu mladšiemu JA tie najväčšie sny a túžby. Toto je SUPERNOVA.

Venujem ju všetkým, ktorí sa boja zažiariť, pretože majú obavy, že budú príliš vyčnievať z davu a svojim svetlom oslepia ostatných..“ uzatvára ALYA.

https://instagram.com/angelikakollmannova?igshid=YmMyMTA2M2Y=
https://www.instagram.com/illuminate_production/ 

Zdroj / Foto: Illuminate production