Na Zimnom Kozel Žákovic Open bude Polemic „po novom“!

Nie je žiadnym tajomstvom, že Zimný Kozel Žákovic Open je pripravený na 7.decembra a miesto festivalu bude v bratislavskom MMC, kde postupne vystúpi Hex, Cpt. Slice, Walter Schnitzelsson, Le Payaco a takisto skupina Polemic.

Bejzo z Polemicu nebol pár dní pred spustením akcie skúpy na slovo a tak prinášame zopár aktuálnych informácií priamo z „polemicovskej“ skúšobne.  „Teraz ideme na Žákovic zahrať iný program ako v lete. Aj s novými pesnickami, ktoré v lete ešte neexistovali. Do jari si chceme pripraviť nový materiál, s ktorým potom vyrazíme na turné. Sú to smelé plány, no chceme to stihnúť.“

Na zimnom Kozel Žákovic Open podporia členovia Polemicu rodinnú atmosféru tohto festivalu a privezú si so sebou aj svoje rodiny. Niektorí áno, iní nie. Je to individuálne podľa chuti členov našich rodín zažiť akurát v ten deň kúsok rock’n’rollu.:-) Lákať na Mikulášske sladkosti ich nebudeme, tie nám prinesie Mikuláš domov. Ako každému poslušnému jedincovi. Sú predsa za poslúchanie počas celého roka a preto ich z pódia nebudeme rozhadzovať.“

V Polemicu sa nájde viacero mlsných jazýčkov, no a keďže je festival hneď po Mikulášovi, bolo by fajn vedieť, či si dali členovia kapely požiadavku na sladkosti do šatne. „Veru niektorí mlsní sme. V lete si doprajeme hlavne nanuky z pumpy a v zime tzv. čo pumpa dá resp. má v ponuke. Na Žákovici však nič žiadať nebudeme. Žiadne sladké dobroty od organizátora.

Ako je vidno, Zimný Kozel Žákovic Open má v line upe vynikajúcu a tiež skromnú skupinu. Ak máte piatok 7.decembra voľný deň,ste vítaní v bratislavskom MMC, a to nielen na koncert Polemicu. No uznajte, že nevidieť Hex, Cpt. Slice, Walter Schnitzelsson, Le Payaco a Polemic spolu v rámci jedného večera, to by bola škoda.

Viac info na www.zakovicopen.sk

Zdroj: Maca Schmidtová, PR manager festivalu Zimný Kozel Žákovic Open
Foto: Zdenko Hanout