Na ústa rúška, do uší audioknihy! Supraphon ponúkne každý týždeň niekoľko audiokníh zdarma.

V dňoch karantén a obmedzenia pohybu obyvateľstva prichádza vydavateľstvo Supraphon so špeciálnou ponukou, ktorou chce pod heslom „Radosť z počúvania“  prispieť k optimistickejšej atmosfére v domácich karanténach.

Každý týždeň ponúkne na webe Supraphonline.cz na stiahnutie niekoľko audiokníh zdarma. Vybrané nahrávky patria do zlatého fondu Supraphonu a prinášajú v podaní tých najlepších hercov príbehy plné dobrodružstva, statočnosti, lásky a nádeje, ktorá nikdy neumiera…  

V prvej kolekcii prinášajúcej zábavu a rozptýlenie pre celú rodinu poslucháči nájdu:

– Neodolateľný anglický humor v románe spisovateľa Jerome Klapku Jerome Tři muži ve člunu v kongeniálnom podaní Miroslava Horníčka.

– Legendárne dobrodružstvo Karla Maya Vinnetou, ktoré v skvelej audio dramatizácii majstrovsky rozohrali Boris Rösner, Petr Kostka, Rudolf Hrušínský a Radoslav Brzobohatý.

– Príbeh najslávnejšieho stroskotanca všetkých čias v románe Daniela Defoa Robinson Crusoe s vynikajúcim hereckým stvárnením Jiřího Adamíru, Jaroslava Kepku, Ladislava Peška a Martina Růžka.

Pohádky Boženy Němcovej a Karla Jaromíra Erbena. Štvoralbum obsahuje perly pre najmenšie deti (O Budulínkovi, O Červené Karkulce, O perníkové chaloupce), humorné rozprávky pre mladších školákov (Čert a Káča, Kmotr Matěj, Jak se Honzík učil latinsky) i veľkú dramatizáciu rozprávky O bílém hadu, ktorá má šancu zaujať i dospelých poslucháčov.

Nastav uši, stiahni zdarma a počúvaj štyri skvelé audioknihy:
► https://www.supraphonline.cz/special/radost-z-poslechu

Táto akcia platí až do odvolania

#RADOSTZPOSLECHU
www.supraphon.cz
www.supraphonline.cz
www.facebook.com/Supraphon
www.instagram.com/supraphon

Zdroj: Supraphon