Děkujeme, že jste přišli. Vychádza nová audiokniha Zdeňka Trošku

Večer plný smiechu s legendou českej filmovej komédie Zdeňkom Troškom a scenáristom Marekom Kališom.

S úsmevom ide všetko ľahšie. A meno režiséra Zdeňka Trošku je vždy zárukou dobrej zábavy. Legenda českej filmovej komédie Zdeněk Troška a scenárista Marek Kališ prinášajú v novej audioknihe večer naplnený smiechom, humorom a nezabudnuteľnými príbehmi. Záznam predstavenia ponúka poslucháčom jedinečnú príležitosť vychutnať si veselé príbehy a spomienky, ktoré Zdeněk Troška nazbieral počas svojej dlhoročnej kariéry.

Zdeněk Troška je obľúbeným rozprávačom vtipných príbehov, ktorými baví nielen divákov a poslucháčov televíznych či rozhlasových relácií, ale i návštevníkov besied a zábavných programov po celej Českej republike. Na novej nahrávke „Děkujeme, že jste přišli“ sa podelí o príhody z nakrúcania svojich úspešných filmov, ale tiež z ciest po svete a z rodných Hoštic. Poslucháči tak budú svedkami unikátneho pohľadu do života tohto známeho tvorcu a jeho nekonečného zmyslu pre humor.

„Podľa mojej skúsenosti poslucháči veľmi dobre reagujú na spoluprácu s babkami, na zážitky s Helenkou Růžičkovou alebo na môj smrteľný súboj s matikou, fyzikou, chémiou a desivou sci-fi geometriou. Každý na niečo iné. Ale nech je to čokoľvek, hlavne, že sa zabavia a zasmejú, pretože úsmev je ten najkrajší dar,“ glosuje režisér Troška, ktorá historka bude najobľúbenejšia.

Režisérov spolupracovník a scenárista Marek Kališ prispel príbehmi z ich spoločnej práce. Živé vystúpenie oboch tvorcov prináša smiech a dobrú náladu, ktorú poslucháči môžu zažiť vďaka tomuto zvukovému záznamu z pohodlia domova alebo na cestách.

Audiokniha vychádza na CD-MP3 a digitálne s celkovou dĺžkou 1 hodina a 24 minút.

Zdroj: TS