Na tretí Bullet Time do 596ky príde legenda – Dj Sayko!

Sayko je jednou z takřka kultovních postav české drumandbassové scény. Je jedním z nejdéle hrajících DJù u nás. Publikum si získal nejenom precizním mixováním, ale také obrovskou energií, která z jeho setù přímo srší a skvìlým turntablisbem. Kromì toho je Sayko i úspìšný producent. Nové releasy budou vycházet za nìkolik málo dnù u Deafmuted a Sun Side, tak si je určitì nenechte ujít!

K Saykovi se přidá zábřežský Dj Hanyss. Hanyss hraje sedm let a patří k tìm djùm, kterým jde hraní opravdu od ruky i živì, ne jen na papíře, jak jsme toho svìdky u nìkterých mladých pozérù a jejich obsáhlých životopisù. Hanyss má obrovský drumandbassový zábìr a určitì nezùstane jen u jednoho substylu a provede návštìvníky BT jeho velkým spektrem. Tìšit se mùžete, podobnì jako u Sayka, na teschstep, neuro, liquid a malinko i na mainstream.

Ke každé akci patří i začátek, ten bude patřit melodickému drumandbassu ala Paul Hawk, taktéž jedné z krajových legend. Jak už Pavel nìkolikrát dokázal, není jen technařem, ale je i vytříbeným drumabassistou.

Ve finiši dáme prostor další nové tváři a tím je mladá dubňanská krev a uctívač vinylu, Up Synth. V line upu nebude chybìt samozřejmì ani Soldik s pořádnou dávkou nových neuróz a techstepu.


Bullet Time
Kde: Kyjov, club 596
Kdy: 26.05.2012
Vstupné: 70,-
Facebook event
Sayko (2.3)
Hanyss (Rafanda) Profile
Soldik (Drumandbass.cz)
Paul Hawk (Sound44)
Up Synth (Beat Collision)

Bullet TIme

Zdroj: Bullet Time
Publikoval: Redakcia GREGI.NET