Bass Strike: Vianočnú ponuku privezú L Plus a MC Coppa!

JZD promotion a Pohon.cz připravují na předvánoční sobotu 15. 12. v Sokolovně ve Valašských Kloboukách předsváteční besídku v duchu zlomených beatů. Premiérový večer nové párty Bass Strike bude hostit dvojici, která se spolu nepotkává poprvé. Vyhlášený slovenský top producent L PLUS a anglický MC COPPA.

L Plus není na hudebním poli žádným nováčkem. Jako producent je velice aktivní a úspěšný. Track Middle East Sun vydaný na Viper records neváhal použít ve své kompilaci Nightlife 4 ani samotný Andy C. V roce 2011 mění label a stává se nedílnou součástí Technique Recordings. Zde vyšlo letos i velmi úspěšné EP Amazing a nezapomenutelný klip s létající přenoskou. Na Slovensku obsazuje v dnb awards ty nejvyšší příčky a jeho produkce ho řadí mezi nejúspěšnější světové drumandbassové producenty.

Angličan Coppa je MC, kterému není žádný styl cizí. Pravidelně vystupuje jako support světovým dnb a dubstep djs. Díky dlouhodobé spolupráci zná Coppa velice dobře L Plusovi skladby, ví, jak mixuje a dokáže celému vystoupení dodat tu správnou energii! Doufejme, že si Coppa vezme koženou bundu, to pak zazní i Rage Against The Machine!

Domácí barvy budou hájit ostřílení borci, milovníci vinylových desek a zkušení matadoři dj Mooka a breakbeatový country dj Kotlyk. A to není vše, v dalších týdnech zveřejníme spoustu jmen a informací k tomuto vánočnímu mejdanu, abyste si jeho datum zakroužkovali v kalendáři červeně.

Zdroj: pstruh