Na Topfeste 2020 ožije Freddie Mercury, legendárne hity odpáli kapela Queenie!

Topfest niekoľko dní pre Vianocami ohlasuje prvé veľké meno, ktoré sa objaví na 17. ročníku obľúbeného festivalu. Na svoje si prídu všetci priaznivci Freddieho Mercuryho a kapely Queen, ktorí vyrastali na hitoch ako Bohemian Rhapsody, Somebody to Love, We Are the Champions a ďalšími, ktoré na festivale Topfest 2020 určite zaznejú!

Queenie si zakladajú na presnom a autentickom podaní skladieb, ktoré zahrajú a zaspievajú v pôvodných aranžmánoch a tóninách.

Dokonalosť skladieb Queen je podporená vlastným zvukárom a skvelou show, ktorú si nemôžete nechať ujsť. Queenie prednedávnom vystúpili v pražskej O2 aréne ako hostia Leoša Mareša a dokonca na oficiálnej narodeninovej oslave královnej Alžbety II.

Show kapely Queenie sa dá definovať aj ako koncertné divadlo. V máji bude mať v O2 aréne premiéru ich nová show Queen Relived, ktorá odštartuje celosvetové turné.

Queenie vystúpia aj na festivale Topfest 2020, ktorý sa bude konať už tradične na Zelenej vode pri Novom Meste nad Váhom od 26 do 27. júna 2020.

Vstupenky na festival Topfest 2020 nájdete priamo tu!

Zdroj: TS