Na Slovensko prichádza unikátna zápasnícka výzva, zapojí sa do nej  Rytmus, Atilla Végh aj ďalšie osobnosti.

Toto tu ešte nebolo! Na Slovensko mieri Fight Night Challenge, aký ešte naša krajina nezažila. Slovenské  osobnosti si zmerajú sily s osobnosťami z rôznych stredoeurópskych krajín. Proti sebe nastúpia napríklad slávni raperi, MMA bojovníci, ale aj ženy. Zloženie bojovníkov sľubuje zábavu a adrenalín.  Pravidlá boja budú totiž unlimited! Tešiť sa môžete na zápasy Patrika „Rytmusa“ Vrbovského, Attilu Végha, Separa, Majka Spirita a ďalších osobností! Organizátori sľubujú exkluzívny koktejl bojového umenia, ktorý zaujme a pobaví aj ľudí, ktorí bojové športy až tak veľmi nemusia.

Nadšenci adrenalínovej zábavy zbystrite pozornosť! Po dlhých mesiacoch lockdownovej nudy na  vás čaká zápasnícka výzva, ktorá nemá v strednej Európe obdoby. Vo Fight Night Challenge si zmerajú sily rôzne osobnosti. Jednou z nich je raper Rytmus.

„Zápasiť budem s jedným raperom so zahraničia, čo je pre mňa ďalšia veľká osobná bojová výzva. Jeho meno prezradíme čoskoro. Chcem ľuďom opäť ponúknuť  možnosť zažiť dobrý adrenalín. Veľa som trénoval a teším sa na to,“ vraví Patrik „Rytmus“ Vrbovský.

Fight Night Challenge bude sériou podujatí, z ktorých každé má mať 5 zápasov. Ťahákom bude, že proti sebe nastúpia osobnosti zo šoubiznisu a bojovníckeho prostredia z Česka, Maďarska, Poľska a samozrejme Slovenska. Sympatický Attila Végha má za sebou množstvo MMA zápasov, no s niečím podobným sa doteraz nestretol.

„Mňa osobne teší, že záujem o bojové športy narastá. Vnímam, že ľudia nás neberú už len ako nejakých adrenalínových šialencov, no naše zápasy sú stále zaujímavejšie aj medzi mainstreamovými divákmi. Verím, že im Fight Night Challenge ponúkne skvelú zábavu,“ dodáva Attila Végh.

Túto unikátnu výzvu organizuje agentúra Evency v spolupráci so Spartakus Fight Gym, čo sľubuje veľkolepú šou, ale aj zápasnícku profesionalitu.

„Spartakus fight gym je športový klub zameraný na bojové športy, kondíciu a zdravý životný štýl, ktorý podporuje zdravú súťaživosť. Privítali sme spojenie s Evency, nech sa tieto myšlienky dostanú medzi  čo najväčší počet ľudí,“ vysvetľuje Eduard Gerek zo Spartakus fight gym.

„Pôjde o zábavnú formu bojového podujatia, v ktorom nebudú žiadne limity, žiadne obmedzenia a pravidlá budú flexibilné. V skratke necháme uletieť našu fantáziu v rámci bojových športov a namixujeme z toho exkluzívny koktejl bojového umenia, ktorý, verím, zaujme a pobaví aj ľudí, ktorí bojové športy veľmi nemusia,“ uzatvára Marko Šebesta z Evency.

Prvá zo série šou bude na konci roka 2021. Lístky budú v už čoskoro v predpredaji na ticketportal.sk.

Zdroj: PROPAGANDA HOUSE