Na Rockovom mrazení predvedú svoju show Horkýže Slíže aj Rybičky 48!

Putovný festival Rockové mrazenie sa tento rok uskutoční 1.12.2012. Festival s dlhoročnou tradíciou každý rok organizujeme v inom meste a tento rok privítame návštevníkov v Prievidzi.

Po dlhej koncertnej pauze sa na Slovensko vracajú Horkýže slíže, ktorí usilovne nahrávajú nový album. Ochutnávky z nového albumu a prierez toho najlepšieho z ich tvorby si budete môcť vychutnať práve na rockovom mrazení. Ďalším potvrdeným účinkujúcim je už tak trochu “legenda slovenského punku” skupina Konflikt. Jury a spol. sa na festival veľmi tešia,naposledy Prievidzu navštívili počas turné s Horkýže Slíže pred rokom a ako oni sami hovoria, publikum bolo fantastické. Tešíme sa na fantastický koncert okorenený nielen skladbami z posledného albumu “Somnium”. V rockovom šate zahalení a s novou speváčkou sa nám predvedú Bank of Joe. Kapele sa tento rok mimoriadne darí a majú za sebou veľmi vydarenú sezónu s desiatkami koncertov po celom slovensku.

Štvoricu zástupcov zo slovenskej hudobnej scény dopĺňa “mladá krv”, ktorú reprezentujú The Paranoid ! Idolom mnohých dievčat sú od roku 2008, kedy sa stali víťazom národnje hudobnej súťaže a postúpili do celosvetového finale .Ich posledný album s názvom “Dva svety” má  obrovský úspech medzi fanúšikmi, preto aj ich srdečne pozývame na skvelú show tejto mladej kapely.

Aj česká scéna bude mať zastúpenie na Rockovom mrazení a to skvelou pop punkovou skupinou Rybičky 48, ktoré navyše tento rok oslavuje 10 rokov na hudobnej scene. Aj samotní chlapci sľubujú: “Bude to nařez a moc se tešíme na Slovensko“.

Hudobným hosťom zo zahraničia je maďarská skupina Rockin Rock cats, ktorí sú mnohým známi z najväčšieho rokového open air festivalu TOPFEST. Táto rock”n”rollová smršť strhne každého, kto sa s nami pride do športovej haly zabaviť. Organizátor pre všetkých chystajú mnoho prekvapení v podobe darčekov pre návštevníkov, keďže sa festival koná tradične  v adventnom období.

Vstupenky  vhodné aj ako Mikulášsky darček sú už v predaji len za 5 eur v sieti ticketportal na https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=17356 alebo v eshope Agentury DUNA. Čoskoro zverejníme zoznam ďalších predpredajov. Na mieste sa budú dať kúpiť lístky za 7 eur.

Zdroj: Agentúra DUNA