HEX posledným headlinerom Rockového mrazenia!

Skupina HEX je očakávaným a posledným headlinerom rockového festivalu Rockové mrazenie, ktoré sa uskutoční 5.12.2014 v Hant aréne v Bratislave. Hex patrí k mimoriadne obľúbeným domácim skupinám a ich hity ako “Maťo a Linda”, “Keď sme sami” či “Vetroň” už dávno zľudoveli.

Skutočnou lahôdkou Rockového mrazenia je britská legenda Electric Light Orchestra, ktorá v Bratisalve predstaví svoje najväčšie hity ako “ Don”t bring me down” či “Mr. Blue Sky” a mnohé ďalšie.

https://www.youtube.com/watch?v=-e1AP0upBCU

Domácu zostavu tvoria Horkýže Slíže, ktorí sa tešia obľube všetkých vekových kategórii. Ich koncerty sú vždy plné dobrej nálady, spevu a (ne)čakaných žartíkov. Punkovú legendu Konflikt netreba predstavovať. Svojrázne trio pod vedením frontmana Juryho je zárukou kvalitnej hudby. Recesisti z Prešova Heľenine oči nás prevedú svojim repertoárom s energickou šou na ktorú sa tešíme.   Bank of Joe nepatrí k nováčikom na hudobnej scene a po celom Slovensku majú množstvo fanúšikov, hlavne líderka Janka so sovjim neopakovateľným prejavom.

Dušan Drobný, organizátor : “ ELO ako familiárne voláme skupinu Electric light orchestra je legenda na ktorú sa ja osobne mimoriadne teším. Na ich hitoch moja generácia vyrastala a sú nesmrteľné. Samozrejme, teším sa aj na HEX či Horkýže Slíže, Konflikt a ďalších účinkujúcich. Okrem toho, že sú to skvelí hudobníci, sú to moji priatelia a som rád, že večer pre Mikulášom môžeme stráviť na výbornej akcii na ktorú všetkých srdečne pozývam.”

Vstupenky sú už v predaji za 10 € v predpredaji exkluzívne v sieti Agentúry Žijeme hudbou: https://shop.zijemehudbou.sk/shop/rockove-mrazenie/ alebo v sieti Ticketportal.

poster5

Zdroj: Agentúra DUNA