Na posledné DNB Rodeo zimy dorazá Audio.

Klubová akce DNB Rodeo opět vyhrálo v kategorii „Nejoblíbenější klubová noc“ v anketě Czech Drumandbass Awards za rok 2012. Březnové Rodeo opanuje britský řezník Audio. Supportovat ho budou DJs: Suki, Beaty, M4Y4, Eddrum a Twisted Minds.

Audio Začínal v rádiové show (Kiss 100) spolu s Colin Dale na začátku devadesátých let. V roce 2008 mu vyšlo první album „To The Edge Of The Reason“ na značce „Techfreak“, který je dokonalou ukázkou jeho „therapy soundu.“ Definitivně se stal členem Therapy Session. V roce 2010 se Audio „vrátil“ do časů klasického virus soundu, aby ho zdokonalil a posunul do nových dimenzí. Vytvořil epické dílo „Genesis Device“, v kterém je cítit přítomnost hororových a minimalistických sekvencí až z hlubin vesmíru.

V roce 2012 vychází na Virus labelu v pořadí třetí album „Soulmagnet“, který charakterizuje chytlavé melodie, dynamická rytmika, elektrizující atmosféra – jednoduše zážitek. Mistrovská je také jeho spolupráce s Inside Info, která ovlivňuje jeho „twisted techy darkness“ zvuk neustále dostává do pohybu masy po celém světě.

Akce DNB Rodeo se koná 22. března 2013.
Vstupné na místě stojí 150 Kč do 22:00, 190 Kč poté.

Oficiální webové stránky akce: www.letitroll.cz/dnbrodeo.html
Facebook page: www.facebook.com/dnbrodeo
Facebook event: www.facebook.com/events/551778211523014/
Web klubu Matrix: www.matrixklub.cz

Zdroj: DNB Rodeo