Hitmaker Wilkinson vystúpi v marci v Bratislave!

Jeden z najväčších tanečných hitov minulého roku Afterglow budete mať už čoskoro možnosť počuť „naživo“ aj u nás. Jeho autor – Dj a producent Wilkinson sa totiž sobotu 8. Marca po prvý krát predstaví slovenskému publiku. Bratislavský klub MMC sa premení na jedinečnú d&b party Let It Roll!

Mark Wilkinson začal svoju drum and bass-ovú kariéru na dvoch najviac uznávaných vydavateľstvách – Hospital a RAM Records. Jeho vášeň pre tanečnú hudbu začala keď ako štrnásťročný vymenil svoju gitaru za sampler. Už posledný rok na škole premenil svoju detskú izbu na štúdio, ktoré sa stalo liahňou tých najväčších hitov súčasnosti…

dbc97_1696445

Roku 2009 sa vďaka tracku Hypnosis dostáva na komiláciu Sick Music 2 na spomínanom Hospitale. O niekoľko mesiacov si jeho nesmierny talent všimol dlhodobo najlepší d&b dj sveta a zároveň majiteľ vydavateľstva Ram records  Andy C, a už v októbri 2010 tu Wilkinson vydáva skladby Moonwalker, Scream It Samurai.

Ešte výraznejší úspech a ocenenia nenechali na seba dlho čakať. V roku 2012 získava titul „Najlepší producentský nováčik“ britskej D&B Awards a po vydarených remixoch pre Chase & Status, Example, Professor Green a ďalších si vyslúžil nadšenie aj u kritikov. V tom istom roku bol vydaný jeho singel Automatic a ďalší hit Need To Know. Nasledovali známe pecky Take You Higher, Heartbeat a samozrejme ten najväčší megahit Afterglow ošperkovaný aj s  nádherným videoklipom, ktorý sa dostal až na prvú priečku UK Dance Charts. Nasledovalo vydanie debutového albumu Lazers Not Included, ktorý uzrel svetlo sveta ešte len v októbri minulého roku a už získal na Britských ostrovoch striebornú platňu za predaj 200 000 kópií!

Wilkinson svoju produkciu samozrejme prezentuje aj v živých DJ ských setoch a to v kluboch a halách doslova po celom svete. Popri metropolách ako Sydney, Berlín, Barcelona, New York či Las Vegas bude jednou zo zastávok jeho súčasného turné aj Bratislava.

Sobotu 8. Marca budete mať možnosť zažiť tohto hitmakera naživo v klube MMC na renomovanej party Let It Roll Slovakia. Aby Wilkinsonova prvá účasť na Slovensku nebola málo, za mixpult sa postavia ďalšie hviezdy súčasnej scény – jungle/dnb legenda Aphrodite a v našich končinách ostrieľaný búrlivák Audio, ktorým bude ‚sekundovať‘ slovenská dj-ská špička ako L Plus a mnoho ďalších.

419744_10150596259711585_1079195693_n

Vstupenky na túto jedinečnú party sú v predaju v sieti Ticketportal https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=17474.
Cena klasickej vstupenky je 19,90. K dispozícii je i obmedzená séria VIP vstupeniek, prinášajúcich množstvo výhod ako VIP balkón, welcome drink, či extra bar. Tie sú v predaji za 25,90€. Celkový kapacita je limitovaná na 1000 návštevníkov!

Viac info nájdete na oficiálnom webe www.letitroll.sk
Oficiálna facebook udalosť: www.facebook.com/events/251523121680727

lir-ot-2014-final-2

Zdroj: LiR