Na Name vydávajú skvelý akustický komplet!

Skupina No Name je ďalšou z tých, ktorá vydáva ojedinelý akustický komplet G2 ACOUSTIC STAGE. Tešiť sa naň sa už môžete už dnes.

Ak sú No Name v niečom nedostihnuteľní, tak potom to je pódiová presvedčivosť, ktorá keď sa spojí s ich neprebernou zásobou hitov a strhujúcim temperamentom frontmana Igora Timka, máme tu naozaj nevšednú explóziu nákazlivého optimizmu, pohodovej nálady a spomienok s ich nezameniteľnými textami a úspešnými hitmi.

Skupina počas akustického vystúpenia, ktoré sa uskutočnilo 17. novembra minulého roku v pražskej Retro Music Hall, predstavila osemnásť svojich najväčších hitov, medzi ktorými nechýbali napríklad úspešné single “Starosta“, “Nie alebo áno“, “Lekná“, “Žily“, “Čím to je“ alebo “Ty a Tvoja sestra“.

Tí, ktorí sa ojedinelej show mali možnosť zúčastniť, jednohlasne potvrdzujú, že No Name si okamžite podmanili všetkých divákov a samotnú show si prítomní nevedeli vynachváliť. Šesť členná kapela bola v skvelej forme, výbornej nálady a hlavne Igor Timko prítomné fanúšičky (ako vždy) výborne bavil.

“To co předvedli, bylo prostě fantastický. Koncert měl obrovskou šťávu“ okomentovala bezprostredne po vystúpení jedna z prítomných fanúšičiek. O tom, že hovorila pravdu sa budú môcť všetci presvedčiť už dnes, kedy CD+DVD vychádza.

Kompletný track list oboch nosičov bude takýto:
1.  Starosta
2.  Duša a ja
3.  Ženušky
4.  Ďakujem, že si
5.  Na,na,naa
6.  Biela krása
7.  Panic a panna
8.  Za oknami
9.  Večnosť
10. Hľadám
11. Stromy
12. Sľuby
13. Nie alebo áno
14. Lekná
15. Čím to je
16. Žily
17. Prvá
18. Ty a tvoja sestra

No Name vydávajú špeciálny akustický komplet na CD+DVD. Nenechajte si ujsť ich G2 ACOUSTIC STAGE, ktorý vychádza pod hlavičkou labelu Universal Music už DNES!

https://www.no-name.sk
https://www.facebook.com/noname.sk
https://itun.es/cz/PLvcX
https://spoti.fi/1k8Hstf

no name

Zdroj: Universal Music s.r.o.