Ewa Farna vydáva svoje prvé akustické BEST OF!

Prvé akustické best of jednej z najlepších českých speváčok súčasnosti vychádza v spolupráci s hudobným vydavateľstvom  Universal Music a TV Óčko. Strhujúca atmosféra, skvelé inštrumentálne výkony, špeciálni hostia a Ewa Farna v najlepšej forme so všetkými svojími hitmi v klubovom aranžmá. Vychádza ako kompet CD+DVD.

„Atmosféra akustického koncertu bola natoľko intímna a špecifická, že nás inšpirovala k realizácii turné „V akustickém směru“. Dlho som nevidela slzy v očiach mojej kapely. Som rada, že bol práve tento koncert natočený. Dúfam, že ľudia pri CD/DVD túto výnimočnú amosféru pocítia tiež,” dodala k svojej novinke Ewa.

Spomínané turné je práve v polovici a podľa reakcií fanúšikov sa podarilo atmosféru z nakrúteného pražského koncertu preniesť aj do ďalších miest. Zažiť Ewu akusticky môžete ešte stále na týchto posledných koncertoch tour: 17.4. Jablonec nad Nisou, 19.4. Pardubice, 23.4. Brno, 24.4. Plzeň, 25. 4. Karlovy Vary.

Podľa všetkého je Ewa v skvelej forme, čo okrem vypredaného turné potvrdzujú aj dva jej posledné hity Leporelo a Z nálezů a krás, a tiež nominácia na Speváčku roka v českých Hudobných cenách Andel.

https://www.ewafarna.cz
https://www.facebook.com/ewafarna

EWA FARNA – G2 Acoustic Stage
iTunes: https://apple.co/1y124ff
Google: https://bit.ly/EwaFarnaGoogle
Spotify: https://hyperurl.co/EwaG2Spotify
Deezer: https://bit.ly/EwaG2Deezer

EWA FARNA – G2 Acoustic Stage (DVD/CD) – TRACK LIST
1. La la laj
2. Maska
3. Leporelo
4. Ticho
5. Toxique girls (host: Klára Vytisková)
6. Náhle
7. Toužím
8. Boží mlejny melou
9. Měls mě vůbec rád
10. Déšť
11. Nebojím se
12. Oblíbená věc
13. Směj se
14. Lešek
15. Jen tak
16. Sama sobě

BOOK_FARNA-OCKO_ACUSTIC-v2.indd

Zdroj: Universal Music s.r.o.