Na koncert Katie Melua sú posledné voľné vstupenky

Mladá britská hudobníčka Katie Melua dva týždne pred svojou slovenskou premiérou dokazuje, že patrí k absolútnej hudobnej špičke. O koncert obľúbenej speváčky anglickej kráľovnej je v našej krajine až nečakane veľký záujem. V predaji sú posledné voľné lístky, kapacita je obmedzená. Katie Melua vystúpi v Hale B2 bratislavskej Incheby v sobotu 10. novembra.

Všetky zakúpené vstupenky sú na sedenie. Rozhodne kapacitu koncertu zvyšovať nebudeme. Našim cieľom je priniesť exkluzívne podujatie, ktoré bude pre každého návštevníka jedinečné, osobné, intímne,” povedal organizátor Patrik Svitek z agentúry NuCoast productions. Potvrdil, že v predaji v sieťach Eventim.sk a Ticketstore.sk sú momentálne už len posledné vstupenky. Návštevníci koncertu Katie Melua v Bratislave zároveň majú možnosť zúčastniť sa oficiálnej after-party ešte v ten večer. S platnou vstupenkou získavajú zľavu 50% na podujatie New Generation Day v KC Dunaj. Na párty, kde zahrajú DJ Matis a B-Complex sa dostanú za priateľských 6 €.

Viac info: https://www.facebook.com/publique.sk

Vystúpenie rodáčky z gruzínskeho Kutaisi v našom hlavnom meste bude jednou zo 43 zastávok, ktoré sympatická speváčka stihne absolvovať v priebehu niekoľkých mesiacov. Turné sa začalo 8. októbra v anglickom meste Ipswich, vyvrcholí 7. februára 2013 vo francúzskom Nantes. Na koncertoch Katie predstavuje svoj nový štúdiový album Secret Symphony aj staršiu tvorbu. Špeciálnym hosťom bude nemecko-švajčiarske dievčenské duo BOY.

Katie Melua sa narodila v roku 1984. Do roku 1993 žila v Gruzínsku, odkiaľ odišla po vypuknutí občianskej vojny. Jej novým domovom sa stal Belfast v Severnom Írsku, kde jej otec pracoval v Royal Victoria Hospital. Ako 13-ročná sa Melua s rodinou presťahovala do Anglicka. Katie chcela byť pôvodne historičkou alebo političkou, no keď mala 15 rokov, zvíťazila s pesničkou Without You od Badfinger v talentovej súťaži Stars Up Their Noses, čo ovplyvnilo jej ďalšie smerovanie. O niekoľko rokov neskôr si ju všimol anglický producent a skladateľ Mike Batt, ktorý s ňou podpísal zmluvu. Devätnásťročná speváčka debutovala v novembri 2003 albumom Call off the Search, s ktorým sa jej podarilo dobyť britský rebríček. Počas prvých piatich mesiacov z neho len na Britských ostrovoch predala 1,8 milióna kópií, pričom na celom svete sa z neho predalo viac ako 3,5 milióna kópií. Melua sa do povedomia dostala najmä zásluhou singla The Closest Thing to Crazy, ktorý je dodnes jedným z jej najväčších hitov. Na úspech prvotiny speváčka nadviazala v septembri 2005 štúdiovkou Piece by Piece. Zarezonoval z nej najmä singel Nine Million Bicycles, a tiež skladba I Cried for You. Jej tretím štúdiovým albumom je nahrávka Pictures (2007). Katie Melua vydala po troch úspešných štúdiových albumoch v roku 2008 výberovú nahrávku, ktorú pomenovala jednoducho – The Katie Melua Collection. Po nej uviedla na trh ešte dva štúdiové albumy – The House (2010) produkovaný renomovaným Williamom Orbitom a spomenutý Secret Symphony (2012). Speváčka, ktorá pri tvorbe popových pesničkách čerpá z folku, blues i džezu, je vo Veľkej Británii jednou z najbohatších hudobníčok do 30 rokov. Podľa Sunday Times má jej majetok hodnotu minimálne 12 miliónov libier. Melua však už roky myslí aj na charitu. Muzikantka sa zapojila do projektov Band Aid 20 a Live Earth, v Juhoafrickej republike spievala pre charitatívnu organizáciu Nelsona Mandelu, spolupracuje s neziskovou organizáciou Save the Children, Červeným krížom i konfederáciou Oxfam. Melua je tiež patrónkou gruzínskej organizácie Fair Trees.

Vstupenky:
https://www.eventim.sk/sk/vstupenky/katie-melua-bratislava-incheba-expo-hala-b2-271610/event.html
https://ticketstore.interstore.sk/events/e-271610?cul=vstupenky

Facebook – event:
https://www.facebook.com/events/387326997982595/

Zdroj: SKALAR ENTERTAINMENT GmbH