Na Fun Rádio Dohode vystúpia Rytmus a Fragile, Adam Ďurica a Vidiek, všetci chystajú jedinečný program!

Fun Rádio Dohoda hlási ďalšie zvučné mená! Na festivale vystúpia Rytmus, Adam Ďurica a skupiny Vidiek a Fragile. Na svoje si teda prídu fanúšikovia rôznych hudobných žánrov. Populárni hudobníci si pre Dohodu chystajú špeciálne vystúpenia. Rytmus sa teší na výmenu energií s publikom a Fragile vystúpia s jedinečnou Fragile Queen Symphony. Skupina Vidiek sľubuje, že zahrá skladby, ktoré ešte nikto nepočul a Adam Ďurica hovorí o energickej výbušnej šou. Nová Fun Rádio Dohoda bude väčšia a lepšia ako kedykoľvek doteraz! Na prvom letnom žúre festivalovej šnúry, ktorá zavíta do Banskej Bystrice, Nitry, Malaciek, Bojníc a Popradu, sa môžete rozbiť už pred prázdninami. Začíname 25. júna! Dohoda?

Festival Fun Rádio Dohoda získal ďalších skvelých hudobníkov! Účasť potvrdil populárny raper Rytmus, ktorý vystúpi s kapelou.

„Na každom koncerte idem na sto percent. To je tak, keď máš rád čo robí a cítiš, že si sa pre toto narodil, dávaš tomu jednoducho všetko. Na festivaloch hrám veľmi rád. Je tam dobrý zvuk, cítim pozitívnu energiu a je to len raz za rok, v lete. Fanúšikovia mi  počas koncertov odovzdávajú svoju energiu, ja im zas svoju a tak to má vyzerať! Ak vidím, že sme sa spojili, je to super,“ vysvetľuje Rytmus.

Na Dohode si na svoje prídu fanúšikovia rôznych hudobných žánrov. Fantastický Fragile vystúpia s úspešnou Fragile Queen Symphony.

„Našou ambíciou je ponúknuť najväčšie hity skupiny Queen ľuďom, ktorí ich nemohli zažiť naživo. Síce v úplne inej interpretácii, ale muzika zostáva tá istá,“ vysvetľuje kapelník Fragile Braňo Kostka.

Polemic_Zilina

Adam Ďurica bude po vlaňajšom úspechu tento rok na Dohode koncertovať v troch mestách.

„Tak ako minulý rok, aj tento rok sa vidíme s fanúšikmi na Dohode a som si istý, že to bude špeciálne! Môj program je zatiaľ prekvapenie, ale chcem ubezpečiť, že chystám naozaj výbušnú a energickú šou! Malacky boli minulý rok neskutočné, čo si opäť zopakujeme. Bojnice – tam som vlani vystúpil troška nečakane, ale o to viac sa na ne teším. No a Poprad – ten bol vždy vynikajúci!“ vraví Adam Ďurica.

Adam Ďurica_Dohoda_2015

Účasť potvrdila aj „ostrieľaná“ skupina Vidiek, ktorej hity doslova zľudoveli. Na Dohode vystúpi po prvýkrát.

„Dali sme sa nahovoriť a veľmi sa tešíme. Teraz nacvičujeme nový program. Povedali sme si totiž, že na Fun Rádiu Dohoda budeme hrať veci, ktoré ešte nikto nepočul! Netreba sa však obávať, naše hity tiež nebudú chýbať. My sme už v taktom štádiu, ako Rolling Stones. Oni ak nezahrajú napríklad „I Can´t Get No“ alebo iné staré hity, koncert sa ani nepočíta. Akoby nebol! My sme si tiež toho vedomí, že keď nezahráme „Vidiečana“ alebo „Fajčenie škodí zdraviu“, či „Nechajte si ju“, taký koncert by neplatil,“ sľubuje s úsmevom Janko Kuric z Vidiek-u.

foto_Vidiek (Medium)

Tohtoročná Fun Rádio Dohoda bude nová, väčšia a lepšia.  Účasť už potvrdila aj skupina Polemic, ktorá vystúpi s bubnovou šou Campana Batucada! Návštevníkov budú vo všetkých piatich mestách – v Banskej Bystrici, v Nitre, v Malackách, v Bojniciach a v Poprade zabávať aj obľúbení moderátori Fun rádia. Nebudú chýbať ani súťaže, a sprievodný program. Prvých tisíc vstupeniek je za zvýhodnenú cenu – 13 eur! Neskôr budú stáť 15 a priamo na mieste 17 eur. Deti do 130 centimetrov, sa môžu zabávať zdarma. ZŤP osoby majú zvýhodnenú cenu – lístok si kúpia s 50% zľavou. Lístky sa dajú kúpiť v sieti www.predpredaj.sk alebo prostredníctvom webu Dohody www.funradio.sk/dohoda/. Novinky k festivalu je možné sledovať aj na facebooku: https://www.facebook.com/FunRadioDohoda/?fref=ts

Poster_novaFRD_2016

Zdroj: PROPAGANDA HOUSE