Na festivale TOPFEST to roztočí austrálsko-americká skupina Deez Nuts!

TOPFEST hlási ďalšie meno! V Novom Meste nad Váhom zahrá party-hardcore skupina Deez Nuts, ktorá rozpúta corové peklo. Austrálsko-americká kapela sa na slovenských fanúšikov teší 29. júna. Jeden z našich najlepších festivalov sa bude opäť konať na svojej domovskej scéne – v areáli na Zelenej vode v Novom Meste nad Váhom. Na 16-tom ročníku TOPFESTu zahrajú 28. až 29. júna Slash spoločne s Mylesom Kennedym a s The Conspirators a kapely Horkýže Slíže, Doctor P.P. či The Circus Brothers. 

Keď sa v roku 2007 rozpadla renomovaná austrálska metalcoreová zostava I Killed the Prom Queen, tak sa jej bubeník JJ Peters rozhodol zahodiť paličky a vrhol sa na vlastnú hudbu. Keď tento hudobník zamilovaný do hip hopu, hardcoru a punku vydal prvý album s titulom Deez Nuts, poslucháči si mohli vypočuť hudbu, ktorá pochádzala výhradne od JJ Petersa. Všetky nástroje aj vokálne party nahral totiž sám. Čoskoro dal dokopy kapelu, ktorá veľmi rýchlo získala povesť vynikajúcej koncertnej skupiny.

„Pripravili sme si na TOPFEST hardcorovú párty, akú ste ešte nikdy nezažili. Štyria chalani vám zahrajú piesne, ktoré majú radi a ktoré, dúfame, máte radi aj vy. Koncerty a hranie naživo milujeme, je to to, prečo žijeme,“ prezradil líder kapely JJ Peters

Počas prvého európskeho turné Deez Nuts, ktoré absolvovali po boku Bring Me the Horizon v roce 2008, im vyšiel debutový album „Stay True“. Zatiaľ posledný album „Binge & Purgatory“ vydali v roku 2017. Deez Nuts ponúkajú skvelú živú šou, ktorú predvedú aj na TOPFESTe. Pre kapelu je typická špecifická chémia s európskymi fanúšikmi, ktorých si austrálski muzikanti veľmi cenia.

„Na Slovensku sme už vystupovali a vždy sme si to užili. Ľudia boli srdeční a priateľskí pred vystúpením a energickí a agresívni počas koncertu. Perfektná kombinácia. V Európe je publikum verné, keď si ťa taký fanúšik raz nájde, sleduje ťa potom aj  roky. Všade inde na svete chcú ľudia hneď zas niečo nové. Tých už som viackrát videl, síce ok, ale už na nich kašlem… Zatiaľ čo v Európe si hovoria: tých už som videl párkrát a dobré to je! Už sa teším, s čím prídu teraz!’“  konštatuje JJ Peters.

Deez Nuts vystúpia na TOPFESTe v zostave JJ Peters – vokály, Matt ‚Realbad‘ Rogers – gitara, Sean Kennedy – basová gitara a Alex Salinger – bicie. Okrem Dezz Nuts zahrajú na 16-tom ročníku festivalu legendárny rocker Slash spoločne so spevákom Mylesom Kennedym a sprievodnou skupinou The Conspirators a kapely Horkýže Slíže, Doctor P.P. či The Circus Brothers. Príďte zažiť dokonalú festivalovú atmosféru na TOPFEST 28. až 29. júna 2019 na Zelenej vode v Novom Meste nad Váhom, okrem koncertov na vás čakajú aj skvelé atrakcie. Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal.sk na https://www.ticketportal.sk/Event/TOPFEST_2019 Permanentku na festival si môžete kúpiť za 40 eur. Všetky informácie sú dostupné na www.topfest.sk a na https://www.facebook.com/search/top/?q=topfest

Zdroj: NK Factory