Na druhú Fun rádio Dohodu do Malaciek prídu aj Horkýže Slíže!

Po vydarenom prvom diele Fun rádio Dohody, ktorá sa premiérovo konala v Nitre, pokračuje jubilejný piaty ročník obľúbenej série v prvú augustovú sobotu (3.8.) v Malackách.

Hoci na poslednú chvíľu, organizátori najväčšieho letného žúru sú nesmierne radi, že môžu ohlásiť ďalšieho headlinera. V malackom Zámockom parku vystúpi slovenská festivalová špička Horkýže Slíže. Organizátori tak vyšli v ústrety hlasom návštevníkov, ktorí si obľúbenú kapelu veľmi žiadali.

Festivaloví návštevníci sa rovnako môžu tešiť aj na hviezdy ako Richard Müller, Polemic, Katka Knechtová, Majk Spirit, AMO & Band či veselú ska kapela Fuera Fondo. Svoju premiéru na najväčšom letnom žúre Fun rádio Dohoda bude mať formácia Peter Bič Project, ktorá žne úspechy nielen doma ale aj za hranicami Slovenska. Priaznivci rockovej hudby si prídu na svoje vďaka mladým a talentovaným skupinám Rock Reunion a Ranná nevoľnosť.

Dvanásťhodinovým žúrom nás bude sprevádzať zohratá moderátorská dvojica Junior a Marcel a po koncertoch ponúkne všetkým tancachtivým svoje tanečné mixy slovenský producent a DJ Milan Lieskovsky.

Prvý koncert Fun rádio Dohody sa začne o 14:00 hodine, no brány areálu sa otvárajú už na pravé poludnie.

Vstupenky je možné kúpiť v sieti Ticketportal v predpredaji za výhodnú cenu. Viac na www.ticketportal.sk. Fun rádio Dohoda vychádza v ústrety aj mladým rodinám – deti s výškou do 130 cm majú vstup zdarma.

Fun rádio Dohoda má po Malackách ešte dve zastávky:
– Poprad, pri AquaCity, sobota 17. Augusta 2013
– Košice, Anička – Gajdovka, sobota 31. augusta 201

Aktuálny zoznam a poradie účinkujúcich v jednotlivých mestách spolu s ďalšími informáciami o podujatí na www.funradio.sk/dohoda alebo na Facebooku.

 Zdroj: Fun rádio