Fun rádio Dohoda 2013 – Rozlúčka s letom na najväčšom letnom žúre v Košiciach už túto sobotu.

Jubilejný piaty ročník série najväčších letných žúrov Fun rádio Dohoda ide do finále. Po vydarených troch zastávkach v Nitre, Malackách a Poprade sa Fun rádio Dohoda presúva do východoslovenskej metropoly.

Na obľúbenom košickom kúpalisku Ryba Anička v rovnomennej rekreačnej oblasti vystúpia v sobotu 31. augusta hviezdy ako Polemic, Horkýže Slíže, Majk Spirit, AMO & Band či Helenine oči. Svoju premiéru na Fun rádio Dohode bude mať aj rapperská dvojica Bacil a Rakby. Priaznivci rockovej hudby si prídu na svoje vďaka mladým a talentovaným skupinám Rock Reunion, Reverz Park a Fictive Marry. Prvý koncert Fun rádio Dohody sa začne o 14:00 hodine, no brány areálu sa otvárajú už na pravé poludnie.

V spolupráci s prevádzkovateľom kúpaliska Ryba Anička vychádzajú organizátori Fun rádio Dohody v ústrety festivalovým návštevníkom, ktorí budú mať voľný vstup na kúpalisko. Ryba Anička ponúka okrem relaxu v bazénoch s vyhrievanou vodou aj ďalšie atrakcie ako plážový volejbal, člnkovanie či detský svet. Fun rádio Dohoda v Košiciach tak ponúkne jedinečnú príležitosť rozlúčiť sa s letom v posledný prázdninový a zároveň posledný kúpací víkend so všetkým, čo k tomu patrí – hudba, voda, zábava.

Vstupenky je možné kúpiť v sieti Ticketportal v predpredaji za výhodnú cenu. Viac na www.ticketportal.sk.

Aktuálny zoznam a poradie účinkujúcich spolu s ďalšími informáciami o podujatí na www.funradio.sk/dohoda alebo na Facebooku.

dohoda_720x480px_2013

Zdroj: Fun rádio