Na Beats for Love 2014 vystúpi viac ako 200 djov a producentov!

A koho vám z nich představíme dnes? Opět široké spektrum vystupujících, převážně z tuzemska.

Drum and bassová scéna přivítá nejvíce světových hvězd. Doplní řada skvělých djů z České republiky. Jistojistě nemusíme dlouze představovat dje jako IM Cyber, Bifidus Aktif, Pixie, Suki nebo Thiew. Objeví se i spousta lokálních djů jako Elvis, dvojice No Money, Schooler nebo Hrr.nec. Z Polska dorazí Brainpain.

Nová jména se objeví i na scéně s rovnějšími beaty stylů house a trance. Svou účast potvrdili, jak se nebojí o sobě říct, „Dva bastardi ze srdce Evropy, kteří milují Jägermeister“, Shato&Paul Rockseek. Připojí se i Dennis Neo, Andrea Fiorino a Marcus Cooper & Kobylka Live Drums. V případě, že tvrdší beaty jsou pro vás lepší volbou, rozhodně zavítejte na scénu s technem. B.UNQ!, Denysa a Matimur si s vámi rádi pohrají.

Nové tváře se objeví i na Urban stage. Jednu z nejlepších technik u nás představí Rockstar. Doplní ho Friky, Flux a 1210 Symphony. Poprvé tento rok rádi představujeme i jména spojená s reggaem. Těšit se můžete na zahraniční support živých vystoupení Michaela, Jersey, Rida Radaru a Królewski Stylu. A nakonec milovníkům lomených beatů náladu zpříjemní Andreas Schwintz, Zek a R3nd3r.

Veškeré informace, tipy a rady, aktuality a vše co Vás zajímá ve spojení s Beats For Love, naleznete na oficiálních stránkách festivalu www.b4l.cz.

Vystupující: Aphrodite (UK), Rocky Rock (USA), Gramophonedzie (SR), John B (UK), X-Press 2 (UK), Tantrum Desire (UK), Stoneface&Terminal (DE), Colombo (SPA), Du’Art (PT), A-Brothers (AT), Macho (SK), Majk Spirit (SK), Bryan Cox (USA), Papa Django & Swing Thing (SK), The Carlson Two (DE), Mini Da Minx (UK), LocoMatiV (SK/BE), Loktibrada (SK), Boss (SK), FreekOut (PL), Freeman (PL), Hppy (PL), Fatcut (PL), Dragon Hoang (SK), Nifra (SK), Pavel Krejdl, Golpe, Destroyer, Makarov, No-On, Kaisersoze, Orbith, Ravic, Callboy, Franke, Dazzy, Junior Jan, Martin Dee, CyClown, Dafman, Skais, Lowa, Harakiri Breaks Brothers, Paolo Di Maki, Max W, DayD, CubaQa, Sens, Mildee, John Weah, IM Cyber, Bifidus Aktif, Pixie, Suki, Thiew, Elvis, No Money, Schooler, Hrr.nec, Brainpain, Shato&Paul Rockseek, Dennis Neo, Andrea Fiorino, Marcus Cooper & Kobylka Live Drums, B.UNQ!, Denysa, Matimur, Rockstar, Friky, Flux, Michael live, Jersey live, Rida Radar live, Królewsky live, Andreas Schwintz, Zek, R3end3r atd.

Odkazy:
www.b4l.cz  – oficiální webová stránka festivalu
https://www.facebook.com/beats.for.love – oficiální stránka festivalu na fb

b4l_poster

Zdroj: Beats For Love 2014