Na 1. ročníku LOMBARDI BÁLu to roztočí Mário Lopéz a Juraj Bača s kapelou!

Známy slovenský dizajnér Jozef Grondžák sa rozhodol usporiadať ples! Nahoďte sa do gala a prijmite pozvanie na 1. ročník veľkolepého LOMBARDI BÁLu!  25. marca 2023 o 18:30 vás v Stredisku kultúry na Vajnorskej 21 v Bratislave čaká jedinečný galavečer plný prekvapení. Bál bude moderovať charizmatický Juraj Bača, ktorý spolu so svojou kapelou urobí fantastickú náladu a roztancuje celý parket. Všetkých tancom ohúri energický Mário Lopez a jeho sexi tanečnice z Dance Company. Nebude chýbať bohatá tombola a módna prehliadka usporiadateľa plesu LOMBARDI FASHION HOUSE! 

Dlhé pandemické obdobie nám nedovolilo stretávať sa s priateľmi a kolegami. Vynahradiť si to sa rozhodol tvorca značky LOMBARDI FASHION HOUSE! 25. marca 2023 organizuje LOMBARDI BÁL, ktorý je prvým fashion plesom na Slovensku!.

„Nikdy by som si nepomyslel, že raz budem organizovať svoj bál. Ale uvedomil som si, že život by mal byť nielen o strese a pracovných povinnostiach, ale aj o zábave. Popri práci nemáme ani veľa možností na stretnutia s priateľmi. A tak som si povedal, vytvorím taký čas, kde sa môžeme zabaviť v spoločnosti priateľov, prípadne sa zoznámiť s ďalšími príjemnými ľuďmi. Veď dlhá doba pandémie nám to vôbec neumožňovala. Tak verím, že sa všetci stretneme na bále a poriadne si to spolu užijeme,“ teší sa organizátor bálu Jozef Grondžák.

Bál vypukne 25. marca v Stredisku kultúry na Vajnorskej 21 v Bratislave. Jedinečný galavečer plný prekvapení bude moderovať charizmatický Juraj Bača, ktorý spolu so svojou kapelou urobí fantastickú náladu a roztancuje celý parket. Energickú tanečnú show predvedie Mário Lopez a jeho sexi tanečnice z Dance Company.

„Keď ma Jožko Lombardi oslovil, že či môžem s mojou skupinou účinkovať na jeho plese, veľmi som sa potešil. Pretože viem, že to bude krásny a nezabudnuteľný ples, plný noblesy a štýlu. Tešíme sa na roztancovanie hostí v latino štýle spolu s mojimi krásnymi tanečníčkami Sabrosura. VIVA LA VIDA,“ neskrýva radosť Mário Lopez.

Výťažok z bálu poputuje na charitatívne účely Občianskeho združenia PARASPORT24. Stretneme sa 25.3. 2023 o 18:30 hodine v novozrekonštruovaných priestoroch Strediska kultúry na Vajnorskej 21 v Bratislave. Vstupenky sú dostupné v predajni LOMBARDI FASHION HOUSE v TPD na Farského 26 v Bratislave a na https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/lombardi-bal-2023-03-25/

Zdroj: NK Factory