Mýtická Emika predstaví v Brne nový album & DJ set!

Emika přišla s ambiciózním projektem vlastní symfonie, na jejíž záznam vybrala peníze pomocí sítě Kickstarter. Ve SKØGu budete mít 16.4.2016 možnost tuto desku slyšet jako jedni z prvních ještě před oficiální premiérou. Emika desku osobně představí. Po předpremiéře bude následovat DJ party, na které se kromě Emiky představí i HRTL, Vlat a J. Miltz.

Emika: předpremiéra nové desky & DJ party
16.4.2016 – 8:00 PM
@SKØG Urban Hub, Brno
presale: https://goout.cz/cs/listky/emika-dj-set-support/gcl/
fb event předpremiéra: https://www.facebook.com/events/1705235729691623/
fb event DJ party: https://www.facebook.com/events/238794843135937/
f3761967-6d88-4b5b-ba10-b5afd8eed14f
EMIKA 
https://emikarecords.com/
Mýtická Emika už dávno překročila hranice elektronické hudby. Byla jednou z vycházejících hvězd kultovního nakladatelství Ninja Tune, rozhodla se však vydat vlastní cestou, a to jak v hudební tvorbě, tak v distribuci. Nové projekty vycházejí pod vlastním labelem Emika Records.
Nejnovějším počinem Emiky je Symphony no.1, kterou Emika nahrála s Pražským metropolitním symfonickým orchestrem. Už dříve elektronická diva vydala klavírní albm inspirované Leošem Janáčkem. Svou symfonií Emika pokročila o krok dál.
Neo-klasicistní symfonii nahrála se sedmdesátičleným orchestrem v čele se sopranistkou Michaelou Šrůmovou. Finance na tento ambiciózní projekt vybrala přes Kickstarter, kde Emiku podpořila celá řada jejich fanoušků.
V Symphony no.1 však Emika nezapírá svou elektronickou tvorbu. Naopak promyšlené skladby jsou plné ozvěn a rezonujících basových partů, zatímco v textech se ukrývají niterné myšlenky unikátní umělkyně s českým původem.

HRTL
https://hrtl.bandcamp.com/
Český producent HRTL rozkládá taneční hudbu až na samé atomy. Zakladatel labelu Bükko Tapes Leoš Hort je typický svým minimalistickým zvukem a použitím modulárního syntezátoru. Jeho charakteristický přístup plyne i z jeho poslední desky Dataloss, za kterou byl oceněn cenou Anděl.

Vlat
Hertz | Kunst-Plattform
Vyčnívali na brněnské scéně svým uměleckým přístupem a atmosférickými techno-party. Pokud byla Nina Pixel jejich divou, pak Vlat je tak trochu zlým mužem. Nepřístupný a chladný výraz kontrastuje s hutným zvukem, který Vlat hrne do publika.

J.Miltz
Rezidentka brněnského klubu VIBE spojuje House a Techno v jedno, aby lidi učinila šťastnými

Zdroj: Sad Boyz entertainment