My Little Pony nás naučí, aké je priateľstvo dôležité.

Priateľstvo je silné puto, ktoré na vlastnej koži zažívajú aj tie najmenšie deti. Kamarátstva v škôlke, škole, či na detskom ihrisku. Vzniknú znenazdajky, ale vyžadujú si prácu aj od tých najmenších. S blížiacim sa dňom detí si TV Minimax pripravila špeciálny darček – seriál My Little Pony: Život poníkov, ktorý od 1.júna o 16:00 štartuje na TV Minimax. Naučí naše deti nielen čo-to o dôležitosti priateľstva, ale aj to, ako na ňom pracovať a zdolávať spolu aj problémy.  

Deti sú naše zrkadlo

Staré známe porekadlo, že vo dvojici ide všetko ľahšie platí pri priateľstve dvojnásobne. Ale ako niečo také vysvetliť našim deťom? Deti sú láskyplné úprimné stvorenia, ktoré kopírujú naše správanie a zvyklosti. Ukážme im teda, aké je priateľstvo dôležité a ako na ňom pracovať. Ako ich naučiť podeliť sa o svoje hračky? Požičajte svojim priateľom obľúbenú knihu, alebo nový gril na záhradnú párty. Zdieľanie je dôležité v každom vzťahu. Ako s priateľmi vychádzať bez hádok? Zavolajte si domov svoju kamarátku a ukážte deťom, aká dôležitá je úprimná komunikácia. Ak nám niečo na tom druhom vadí, alebo nám ubližuje jeho správanie, prvým krokom je povedať mu o tom a nájsť riešenie spolu. Tak sa aj naše deti naučia s kamarátmi otvorene komunikovať o čomkoľvek a budú lepšie zvládať aj nepríjemné situácie.

Aj  poníky My Little Pony potrebujú priateľov

Deti sa veľa vecí naučia nasávaním od svojho okolia, ako také špongie.  Preto im seriál My Little Pony: Život poníkov ukáže, ako na to. Aj keď poníky nechodia do školy, trávia spolu veľa času v Sugarcube Corner, kde spolu čelia rôznym situáciám. Zažívajú veľa dobrodružstiev, ale aj problémov, s ktorými si musia poradiť ako jednotlivci, ale aj ako skupina. Lebo na to sú predsa priatelia. V prvej časti sa Pinkie Pie zúčastní konkurzu do súťaže o varení Royal Jelly Juggernaut, v ktorej potrebuje pomoc svojich priateľov. Avšak oni zatiaľ čelia vlastným problémom. Ako sa v danej situácii zachovajú? Dokážu skĺbiť pomoc Pinkie Pie a zároveň vyriešiť aj svoje ťažkosti, alebo si každý bude musieť pomôcť sám? Nielen odpoveď na túto otázku, ale aj zábavné dobrodružstvá šestice poníkov uvidíte v seriáli My Little Pony: Život poníkov.

Farebných príbehom s My Little Pony nie je nikdy dosť, a preto sa na TV Minimax môžete tešiť hneď na niekoľko seriálov a filmov. Od 1. júna o 16:00 uvidíte  My Little Pony: Život poníkov,  6. júna o 20:00 na My Little Pony: Priateľstvo je magické, o 20:22 na My Little Pony: Kúzelné Zrkadlo a o 20:44 na My Little Pony: Kúzelný film;13. júna o 20:00 uvidíte My Little Pony Equestria Girls: Dúhový výlet20. júna sa farebný program zavŕši seriálmi My Little Pony Equestria Girls: Jarný kolaps o 20:00 a hneď o 20:45 My Little Pony Equestria Girls: Priateľstvo na horskej dráhe.

Zdroj: TS