Muzikanti, chcete sa zviditeľniť? Skúste to cez multikultúrny portál Gregi.net!

Už takmer rok môžete na našom portáli sledovať pravidelnú rubriku „Profil týždňa“. V nej každý týždeň predstavujeme jednu slovenskú alebo českú hudobnú skupinu, prípadne hudobníka. Zväčša ide o mladé začínajúce „garážové“ kapely, pretože vieme, aké je pre nich ťažké propagovať sa, no dvere sú otvorené každému. 
Naša rubrika spočíva v uverejnení biografie Vašej skupiny po dobu jedného týždňa (od pondelka do nedele) – Váš profil bude v tomto čase viditeľný priamo na hlavnej stránke, čiže každý návštevník nášho portálu na Vás okamžite natrafí. Po uplynutí jedného týždňa budú informácie o Vašej kapele nastálo uchované v sekcii „Profil Týždňa“ a takisto aj v sekcii „Interpreti“.
Rubrika si získala veľkú podporu a mnohých kapelám výrazne pomohla pri prezentovaní seba a svojej hudby. Ak máte záujem, aby sa aj Vaša kapela stala Profilom Týždňa, pošlite mail s kompletnou biografiou kapely, aktuálnym zoznamom členov, linkmi na Vaše web stránky a minimálne 2 fotkami (maily posielajte na sjekellka@gregi.net).
A dôležitá informácia na záver – všetko je ZADARMO!!! :) 
Zdroj: Radakcia GREGI.NET
Publikoval: Redakcia GREGI.NET