Mudhole & Underdose „Dose Of Mud“ TOUR 2013!

Rock nie je aktuálne práve v kurze. To ale neznamená, že sa tu na tomto poli nič zaujímavého nedeje. Nezávislý label Coopilation Records združuje kapely, ktoré víria stojatými vodami rockového podzemia.

Dve z nich, Mudhole a Underdose, práve vyrážajú na turné, aby podporili svoj aktuálny split album „Dose of Mud“. Ich duel na pódiu je rovnako vyrovnaný, ako ten na platni. Sú sebavedomí, presvedčiví a nachystaní natĺcť vám do hláv svoje preverené skladby.

Mudhole (Bratislava) – Po viac než 7 rokoch na scéne konečne album. Nahrávka prepracovaná do posledného detailu. Monolitická spleť riffov, rytmických zlomov a dynamických zmien. Platňa, na ktorej sa nedá nič preskočiť, lebo každá skladba tu má svoj zmysel a miesto. Kto si ich pamätá ako grungerov, nech rýchlo zresetuje. Starí psi sa naučili nové triky a nahrali nadžánrovú rockovú platňu, napratanú emóciami.

Underdose (Nitra) – Riffová nakladačka, nezastaviteľný príval gitarovej masáže, ktorej pevnou rukou vládne malý veľký frontman so svojim zanieteným vokálom. To najlepšie z nekompromisnejšej a hlučnejšej odnože grunge scény začiatku 90-rokov, vybrúsené metalovou dravosťou a podané s patričným dôrazom. A keď sa nečakane vynorí melodická vyhrávka, na nudu neostáva čas ani priestor.

01.02. – TRNAVA – Art Klub
09.02. – SENICA – Na Vážkach Klub
15.02. – PIEŠŤANY – Cotton Club
26.02. – NITRA – Frankie Rock Club
15.03. – TRENČÍN – Boogie Bar
16.03. – NOVÉ MESTO NAD VÁHOM – Za Rampami
22.03. – BRATISLAVA – U Očka
30.03. – TOPOLČANY – BarBar Club
12.04. – KREMNICA – Kino Akropola
13.04. – ŽIAR NAD HRONOM – Klub 84
19.04. – BANSKÁ BYSTRICA – Klub 77

Vypočuť split album „Dose Of Mud“ si môžete TU:
https://mudhole-underdose.bandcamp.com/album/dose-of-mud-split-cd

Bližšie informácie aj o jednotlivých koncertoch nájdete TU:
https://www.facebook.com/events/516164985094307

Zdroj: Coopilation Records