Moov Summer Edition bude hosťovať velšanov Darkhouse Family!

Už viac ako dva roky predstavuje Moov v bratislavskom Nu Spirit Clube mená z epicentier beatovej scény – od Viedne cez Londýn až po Glasgow. Na minuloročnom letnom vydaní vystúpil američan Machinedrum (svoje vystúpenie si zopakoval minulý víkend na Wilsonicu), v sobotu 23. júna budeme na Moov Summer Edition hosťovať velšanov Darkhouse Family.


Darkhouse Family sú Che Ahmed a Aly Jamal z Cardiffu, ktorých najnovšie “In & Out EP” prenáša hip-hop zo starej školy do aktuálneho zvuku, za výdatnej pomoci 8-bitových samplov, funku a producentov Sa-Ra Creative Partners a B.Bravo. EP sa dostalo aj do pozornosti Gillesa Petersona, ktorý nedávno vo svojej relácii Worldwide Family zahral ich mixtape. Che a Aly sú aktívni aj ako UK garage/2step producenti – fajnšmekri znalí žánru budú určite poznať ich tracky vydávané pod menom CRST.


darkhouse_family.jpg


Čisto inštrumentálny hip-hopový live-act je u nás ešte stále ojedinelý, sme preto radi že premiérovo predstavíme Tha Tha + Lindix live. Tha Tha sa prednedávnom vytiahol v turntablistickom špeciáli relácie Bez pózy_ FM, na Moov spojí sily s Lindixom, s ktorým sa bude striedať v búchaní na MPD a skrečovaní.



Starú bratislavskú hip-hopovú školu bude zastupovať DJ Wugy z formácie Rendezska-SK so svojim „DJ Premier setom“, hip-hop/grime/UK garage set odtočí rezident BWO Biomat a akciu otvorí domáci Stratasoul.













Darkhouse Family (Earnest Endeavours/UK)

Tha Tha + Lindix (live)

DJ Wugy, Biomat, Stratasoul

Live visuals: TwoTwenty (https://www.planeta220.com/)

Flyer: Matúš Lelovský (https://www.lelovsky.sk/) a Tomáš Klepoch 

entry: do 22.00 free, 5/7/3 eur


Moov Summer Edition flyer.jpg


Zdroj: Nu Spirit
Publikoval: Redakcia GREGI.NET