Moonlight 2019 predstavuje headlinera: Aj tento rok sa skrýva za maskou!

Halová party Moonlight, ktorá sa každoročne koná na prievidzskom zimnom štadióne, nedávno oznámila dátum konania a dnes oznamuje aj headlinera. Zahraničný hosť, ktorý príde potešiť milovníkov house music, nie je nik iný ako mystická postava Claptone (GER).

Moonlight 2019 sa uskutoční v piatok 17. mája 2019 v priestoroch Zimného štadióna Prievidza, ktorý sa na niekoľko hodín premení na oázu house music. Organizátori Moonlightu už minulý rok ukázali, že sa budú v hudobnej dramaturgii uberať iným smerom ako väčšina akcií. Po hosťovi z Nemecka, ktorým bol minulý rok Boris Brejcha, prichádza opäť jeho rodák a pán v maske – Claptone.

Claptonove tracky Liquid Spirit, Cream či No Eyes si zamilovali mnohí fanúšikovia house music. Jeho prepracované sety, precíznosť a jemnosť, ktorou v bielych rukaviciach mieša esenciálne housové melódie, robia z party, kde vystúpi jedinečný zážitok, ktorý sa navždy vryje do pamäte.

Na konte má množstvo singlov, ale aj dva albumy – Charmer a Fantast. Hlavným domovom jeho tvorby je nemecké vydavateľstvo Exploited Rec. Jeho zvuk sa však spája aj s legendárnym labelom Defected Records. V roku 2017 debutoval v rebríčku DJ Mag Top 100 na 69. mieste a v roku 2018 sa posunul na 57. miesto, čím sa stal najúspešnejším DJom v tomto rebríčku.

Zlatá maska zažiari premiérovo na Slovensku už 17. mája 2019 v Prievidzi.

Vstupenky v sieti Ticketportal čoskoro. Pridajte sa k oficiálnej facebookovej udalosti Moonlight 2019 a sledujte novinky.

Zdroj: TS