Moonlight 2019: Počas noci sa predstaví až 26 Djs.

Halová party Moonlight 2019, ktorá sa uskutoční o necelé dva mesiace – v piatok 17. mája 2019 v Prievidzi na „zimáku“ prináša kompletný lineup a spúšťa predaj lístkov.

Organizátori Moonlightu už minulý rok ukázali, že sa budú v hudobnej dramaturgii uberať iným smerom ako väčšina akcií. Po hosťovi z Nemecka, ktorým bol minulý rok Boris Brejcha, predstavujú ako zahraničného hosťa jeho rodáka taktiež s maskou – Claptone. Claptonove tracky Liquid Spirit, Cream či No Eyes si zamilovali mnohí fanúšikovia house music. Jeho prepracované sety, precíznosť a jemnosť, ktorou v bielych rukaviciach mieša esenciálne housové melódie, robia z party, kde vystúpi jedinečný zážitok, ktorý sa navždy vryje do pamäte.

Na Moonlighte sa však okrem kvalitného zahraničného hosťa predstaví aj množstvo domácich DJs. Na hlavnom stagi sa predstavia chalani, ktorí boli už pri zrode Moonlightu DJ EKG a Milan Lieskovský, tradične nebudú chýbať ani reprezentanti Ministry of Fun – Banská Bystrica – dvojica Dave Eremias aka. DJ Dave a Emty. Obľúbený a vyhľadávaný #darkroom sound predvedie EMTYDEE. Na prezentáciu vlastnej vízie housemusic sa už teraz veľmi tešia aj Alexey, Martin Cehelsky, Gombo a Jordy Ray.

Chlapci Drahosh a Elsy si strihnú setík aj na hlavnom stagi, ale aj na techno stagi. Ten bude tradične hostiť aj zvyšok zoskupenia IDEM NA TECHNO – Paul La Poyd, Peter SparksProxima B. Čerešničkou na torte tohto lineupu je žijúca legenda a pionier techna na Slovensku – DJ Toky. Okrem týchto stálic sa však predstavia aj mladé talenty Imi JuhosSakel. Mladým talentom je venovaný aj samostatný stage. Za mixom sa tam prestriedajú talentovaní chalani D.K.O. & Shangy, Lucas Nou, Martin Frost, Matthew, Reddit, ale aj očarujúca slečna QueenB. O tých, ktorým je #stálemálo sa budú ráno na afterke starať SingyErol, prípadne ďalší z radu najvytrvalejších DJs.

Vstupenky nájdu fanúšikovia tanečnej hudby v sieti Ticketportal.sk. Cena regular vstupeniek začína na 19€ a VIP vstupenky si môžete kúpiť od 35€. Všetky informácie a vstupenky TU.

Zlatá maska zažiari premiérovo na Slovensku už 17. mája 2019 v Prievidzi!

FACEBOOK: https://www.facebook.com/moonlightpartyrevolution/
Instagram: https://www.instagram.com/moonlight_party_revolution/

Zdroj: TS