Monika Bagárová a Matěj Vávra – nový pár?

Speváčka Monika Bagárová a finalista speváckej súťaže X Factor Matěj Vávra spolu v poslednom čase trávia veľa času. Vymenil snáď mladý nádejný muzikant terajšiu priateľku Celeste Buckingham za jej spevácku kamarátku? Prestal azda Moniku baviť vzťah na diaľku s jej americkým priateľom?

Áno, je pravda, že spolu s Matějom teraz trávime toľko času, až by sa mohlo zdať, že je medzi nami niečo viac, ale vec sa má v skutočnosti inak. Spojili sme sa pracovne a vytvorili sme spolu pieseň „ŽÍT TU CHVÍLI“ a natočili sme k nej aj videoklip.“ vysvetľuje Monika. Funk popová tanečná skladba vznikala pod osvedčenou producentskou taktovkou Martina Šrámka a Andreja Hrušku z LittleBeat štúdia, ktoré produkuje hudobnú tvorbu Celeste Buckingham a Matěja Vávru, ale aj stálice českej hudobnej scény Lucie Bílej.

ZN9JJWT0ig2gL5RHUSl4UI8pIfBZoZCohZymuEq2SK9eQSDMMuZgTEFj9NS_6zYAS-Tbnw=w1208-h423

Matěj pieseň otextoval a tiež v nej rapuje: „Bola to pre mňa zábava a skúsenosť, skladám hudbu a textujem už dlho. V angličtine aj v češtine. S Monikou sa poznáme nejakú dobu a táto spolupráca vznikla, dá sa povedať, z hecu. S tým, že pointa piesne je skôr opačná a partnerský vzťah skutočne nie je hlavnou témou,“ hovorí Matěj a Monika, ktorá je už takmer štyri roky zamilovaná do svojho amerického priateľa, dopĺňa: „Tou hlavnou témou je sila ženského priateľstva. Aj keď je pre mňa láska nesmierne dôležitá, nie je nevyhnutné mať neustále vedľa seba chlapa, aby som sa cítila úplná, aby mi bolo dobre a aby som sa dokázala baviť.“

Jej vzťah s priateľom funguje na diaľku: „Častejšie lietam ja za ním, aj keď on tu bol už viackrát a práve v blízkom čase sa sem zase chystá. V New Yorku ale mám aj ja svoje aktivity, takže vačšinou som mesiac tam a mesiac tu. Samozrejme, že je mi smutno, ale aj piesňou „ŽÍT TU CHVÍLI“ vlastne vysvetľujem ako to odlúčenie zvládam. Žijem intenzívne. Či už je to tu, kde sa snažím čo najviac venovať rodine, kamarátom a zároveň stíhať prácu aj školu, alebo či je to v New Yorku s priateľom, kde si zas naplno užívam jeho prítomnosť. Chcem dievčatám ukázať, že môžu byť šťastné aj samé so sebou, alebo so svojimi kamarátkami. To, ako sa cítia, záleží len na nich samotných, nie na tom, či sú zadané alebo nie. Máme svoj dievčenský svet, ktorý je veľmi bohatý a nemali by sme na to nikdy zabúdať,“ dodala Monika.

jKsTO9i_6JCNMrmTKaiUq1hw7cpWD3rKnlJRYtfDAXg3uu48PnFgo_FKOTx9Fx-RUltw8A=w1208-h423

Klip sa natáčal v Prahe v atraktívnych lokáciách s unikátnym výhľadom na českú metropolu, v štýlovom hudobnom klube, do ktorého Moniku s kamarátkami odviezla luxusná limuzína.

PIQ-7ZWdRszl0bk6BaiyL6mmtSQwJ8BMTtkLbmCFjLBcNMaXAkb2VR45qMuWTk8iGdA5tA=w1208-h423

„Na natáčanie som si pozvala ľudí, ktorých mám rada, svoje kamarátky z Brna, Prahy a ďalších miest, naši DJs dorazili dokonca až z Ostravy a atmosféra klipu tak bola naozaj autentická. Všetci sme si to užili. Presne tak ako spievam v pesničke. Je totiž jedno, či pracujete alebo sa bavíte, vždy ide o to, žiť v tej chvíli a to naplno. Je skvelé, keď sa pre jednu myšlienku nadchne mnoho ľudí a to dodáva veciam silu a energiu. To je najdôležitejšie. Potom je jedno, či ste tu alebo v Amerike, vždycky je to v prvom rade o tom. Ja som mala to šťastie, že sa okolo mňa vytvoril skvelý tím ľudí a tiež partnerov, ktorí tu myšlienku a mňa podporili. Mala som dokonalý support k práci,“ pochvaľuje si Monika, ktorá v novom videoklipe „ŽÍT TU CHVÍLI“ zaujme nielen svojim zamatovým hlasom, ale tradične aj krásou.

wea_KKS3iIVt9onJ-zJmB9a9KgIsW4lyX-xJkI9Ow6T08H9LLtjWa0zjL3BInWmpJtHpPke928u8ExyQuvscOaGlXj8=w1208-h423

Predstaví sa hneď v niekoľkých outfitoch a opať nenechá žiadneho zo svojich fanúšikov na pochybách, že má nielen božský hlas, ale aj telo. Aj keď samotná speváčka v spolupráci s českým módnym návrhárom Lukášom Macháčkom uviedla začiatkom mája do sveta svoju prvú fashion capsule kolekciu pod názvom #MBLMCOLLECTION a začala sa v móde profilovať aj z tejto stránky, v klipe dáva priestor módnym návrhárom Milanovi Švingálovi a Klementine Tomrecaj, ktorí tvoria pod pseudonymom Factory WTF?! Zaujme hlavne priesvitný outfit: „Tieto šaty sme navrhli spoločne s mojou návrhárskou partnerkou Klementinou v rámci špeciálnej kolekcie pre súťaž krásy Miss Slovensko 2016. Monika si takýto model môže dovoliť, pretože má dokonalú postavu a navyše sa v jej osobe snúbi krása tela aj duše. Koncept šiat dokazuje, že aj keď je veľká časť tela poodhalená, napriek tomu môže ich nositeľka pôsobiť decentne a jemne,“ vysvetľuje Milan z Factory WTF?!

Zdroj: SOUL FOR SHOW